Populært matkart

Nå kan turister kjøre rundt i Nord-Norge veiledet av ett kart som viser arktiske spisesteder og spennende opplevelsesbedrifter.

Rundhaug Gjestegård og Polar Zoo er to av deltakerne på kartet.
 
Richart Isaksen, daglig leder ved Polar Zoo og Kristin Nymo, adm. dir ved Rundhaug Gjestegård er fornøyde med det nye reiselivskartet. 
 
Nettverk
Rundhaug Gjestegård er en av de 40 medlemsbedriftene i Arktisk Meny, et nettverk av spisesteder i Nord-Norge. Polar Zoo er ett av 10 medlemmer i nettverket Arktisk Opplevelse, tidligere kalt Ulvedans.
 
- Kjempebra
- Kartet er kjempebra, ingen grunn for turistene å ikke komme til Midt-Troms i sommer, sier Kristin Nymo. Richart Isaksen legger til at kartet gjør det enklere for turistene å finne riktig informasjon.
 
- For turistene må det jo være perfekt, kartet gir jo info både om spisesteder, opplevelser, hvor flyplassene ligger og hurtigruteleia.
 
Med på laget er Hurtigruten ASA og Avinor. På den måten er kartet komplett, og gir de tilreisende info om både reisemåter, spisesteder og attraksjoner i nord. Utfordringen er at etterspørselen er langt større enn forventet.
 
Gjemmer kartet
- Vi har bedrifter som må gjemme unna kartet når det kommer store bussgrupper til bedriften, for ikke å bli tomme med en gang, sier Annbjørg Reiersen, prosjektleder i Arktisk Meny.
 
Kartet er utgitt i 60.000 eksemplarer.

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen