Når portugisisk vinkunst møter Ekebergrestaurantens kjøkken, får du en minneverdig opplevelse

Winemakers Dinner 18. august i Oslo

Når portugisisk vinkunst møter Ekebergrestaurantens kjøkken, får du en minneverdig opplevelse

Innled denne høsten med en fantastisk fem-retters middag med følge av ikke mindre enn 10 viner fra to av Portugals mest kjente vinhus.

Er du glad i gode mat- og vinopplevelser, må du få med deg denne fantastiske middagen. Gjennom en spesialkomponert femretters meny, komponert av kokkene ved Ekebergrestauranten, vil du oppleve mat og vin i perfekt harmoni.

Bak vinene denne kvelden står nemlig to kvalitetsorienterte vinmakere fra det Nordlige Portugal.

António Luís fra Quinta de Soalheiro lager viner i et av Portugals fremste vinområder - Melgaço - helt i nord. Han vil sette fokus på alvarinho-druens unike egenskaper og hvorfor den passer ekstra godt i dette kjølige klimaet.

Les mer om kvalitetsvinene fra Quinta de Soalheiro her

Álvaro de Castro fra Quinta De Pellada lager ettertraktete rødviner i provinsen Beira Alta, i det nordlige sentral Portugal. Du vil bli kjent med de viktigste druesortene Touriga Nacional, Alfrocheiro, Jaen og Tinta Roriz.

António Luís og Àlvaro de Castro guider deg gjennom kvelden, og lærer deg om vinene og de ulike vinområdene i Nord-Portugal, og ikke minst hvorfor de utvalgte vinene til denne middagen er som skapt for de ulike rettene du får servert.

Se menyen og vinene du får smake her

Kommende kurs

Til toppen