Prisen økte med 500 kroner

En mann tok med seg fem kolleger og skulle spise på Emilios tapasbar i Stavanger. Prisen var 980 stod det på Internett. Men restauranten ville ha 1 450 kroner.
Redaksjonen
13 November 2007 - 12:30

Det mener gjesten er uprofesjonelt.
 
På nettsidene til restauranten stod det at tapasmenyen for seks personer kostet 980 kroner. Men da følget kom til restauranten var prisen 1 450 kroner for den samme tapaskombinasjonen.
 
Villedende
-Jeg vil karakterisere dette som uprofesjonelt, for de er sikkert klar over hvilke priser som står på nettet, sier mannen, som mener Emilios tapasbar bedriver villedende markedsføring.
 
Gjesten jobber selv i restaurantbransjen.
 
Han sier de gjorde servitrisen på Emilios tapasbar oppmerksom på avviket. Men svaret var at de måtte betale full pris.
 
Sammen med kollegene fant han seg derfor et annet sted å spise, skriver Stavanger Aftenblad.
 
Flere avvik
Det er også avvik i pris fra nettet til restauranten ved to andre menyer som avisen har sjekket.
 
Emilio Suarez, som er innehaver av baren, sier at prisene på Internett ikke har blitt oppdatert. Det skyldes en forglemmelse.
 
- Jeg har gitt beskjed til sønnen min om å endre prisene på nettet, sier Suarez. Han avviser at restauranten bedriver villedende markedsføring.
 
En glipp
- Det har skjedd en glipp. Vi har rett og slett ikke hatt tid til å endre prisene på Internett, men det skal vi fikse så fort som mulig. Selvfølgelig forsøker vi ikke å lure noen, sier daglig leder og sønn Antonio Suarez.
 
Prisene var ikke endret i går kveld.

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Det blir ekstra stas på sommerfesten med en slik iskake
Ukens kake

Det blir ekstra stas på sommerfesten med en slik iskake

Den er både forseggjort og særdeles velsmakende. Spesielt om du bruker egne solbær.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Det er ikke bare de vakre etikettene som gjør at disse vinene skiller seg ut
+
Godbiter i pollisten

Det er ikke bare de vakre etikettene som gjør at disse vinene skiller seg ut

Innholdet er fascinerende og absolutt noe for seg selv i australsk sammenheng, og mannen som har gitt navn til dem, lever opp til inntrykket.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Topp kjøp: Sørfransk spesialitet til skalldyrene
+
Ukens vin

Topp kjøp: Sørfransk spesialitet til skalldyrene

En drøm til østers, blåskjell og reker – samt nordmenns favoritt sushi, eller når du bare vil ha en herlig frisk hvitvin i glasset.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Agurk kan brukes på en rekke måter - her finner du oppskriftene
Guide
Oppskrifter med agurk

Agurk kan brukes på en rekke måter - her finner du oppskriftene

Norskdyrket agurk finnes i en hver grønnsaksdisk og er en nødvendig ingrediens i mange oppskrifter, alt fra salater til drinker.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Det blir ekstra stas på sommerfesten med en slik iskake
Ukens kake

Det blir ekstra stas på sommerfesten med en slik iskake

Den er både forseggjort og særdeles velsmakende. Spesielt om du bruker egne solbær.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Det er ikke bare de vakre etikettene som gjør at disse vinene skiller seg ut
+
Godbiter i pollisten

Det er ikke bare de vakre etikettene som gjør at disse vinene skiller seg ut

Innholdet er fascinerende og absolutt noe for seg selv i australsk sammenheng, og mannen som har gitt navn til dem, lever opp til inntrykket.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Fantastisk vinvaluta fra Piemonte
+
Ukens vin

Fantastisk vinvaluta fra Piemonte

70 prosent av druene kommer fra toppmarker i La Morra, men prisen er det halve.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Knallgodt riesling-kjøp i magnum
+
Godbiter i pollisten

Knallgodt riesling-kjøp i magnum

Mens GG-rieslingene blir stadig dyrere, er det andre rieslingperler som holder seg på et svært fornuftig nivå, og som er like lagringsdyktige.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Blir det grillvær i dag, fikser du middagen på et øyeblikk
Dagens rett
Grillet biff med bulgursalat og tomat- og aprikossaus

Blir det grillvær i dag, fikser du middagen på et øyeblikk

Lukten av en saftig biff på grillen får tennene til å løpe i vann, og servert med en frisk sommersalat er dette en perfekt søndagsmiddag.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Topp kjøp: Sørfransk spesialitet til skalldyrene
+
Ukens vin

Topp kjøp: Sørfransk spesialitet til skalldyrene

En drøm til østers, blåskjell og reker – samt nordmenns favoritt sushi, eller når du bare vil ha en herlig frisk hvitvin i glasset.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her