Prisen økte med 500 kroner

En mann tok med seg fem kolleger og skulle spise på Emilios tapasbar i Stavanger. Prisen var 980 stod det på Internett. Men restauranten ville ha 1 450 kroner.

Det mener gjesten er uprofesjonelt.
 
På nettsidene til restauranten stod det at tapasmenyen for seks personer kostet 980 kroner. Men da følget kom til restauranten var prisen 1 450 kroner for den samme tapaskombinasjonen.
 
Villedende
-Jeg vil karakterisere dette som uprofesjonelt, for de er sikkert klar over hvilke priser som står på nettet, sier mannen, som mener Emilios tapasbar bedriver villedende markedsføring.
 
Gjesten jobber selv i restaurantbransjen.
 
Han sier de gjorde servitrisen på Emilios tapasbar oppmerksom på avviket. Men svaret var at de måtte betale full pris.
 
Sammen med kollegene fant han seg derfor et annet sted å spise, skriver Stavanger Aftenblad.
 
Flere avvik
Det er også avvik i pris fra nettet til restauranten ved to andre menyer som avisen har sjekket.
 
Emilio Suarez, som er innehaver av baren, sier at prisene på Internett ikke har blitt oppdatert. Det skyldes en forglemmelse.
 
- Jeg har gitt beskjed til sønnen min om å endre prisene på nettet, sier Suarez. Han avviser at restauranten bedriver villedende markedsføring.
 
En glipp
- Det har skjedd en glipp. Vi har rett og slett ikke hatt tid til å endre prisene på Internett, men det skal vi fikse så fort som mulig. Selvfølgelig forsøker vi ikke å lure noen, sier daglig leder og sønn Antonio Suarez.
 
Prisene var ikke endret i går kveld.

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen