Dagens rett Grillspyd med lam og pære

Prøv denne morsomme kombinasjonen på grillen

Lam og pære høres kanskje litt uvant ut, men du verden så godt det smaker. Oppskriften er rask og enkel som bare det.

Det nærmer seg grillsesong. Kanskje har du allerede testet grillen. Disse grillspydene kan også tilberedes utendørs på en engagnsgrill eller en rist over et bål. 

La deg friste av flere gode oppskrifter for her finner du det du trenger av grilltips 

Her bestiller du dagens rett som e-post - det er selvfølgelig gratis.

Grillspyd med lam og pære

Fremgangsmåte

Skjær kjøttet i 2 x 2 cm, eller om du bruker koteletter så skjærer du løs kjøttet fra beinet og deler i 2 x 2 cm store biter.
 
Dryss over salt og pepper. Del pærene i like store biter som kjøttet.
Træ på grillspydene med lagvis kjøtt og pære - ca 3 biter av hver på hvert spyd. Har du mer råvarer igjen, så lag flere spyd!
 
Bruker du grillspyd av tre bør disse ligge litt i vann først slik at de ikke så lett blir svidd. Grill spydene på sterk varme i 5-10 minutter.
 
Server gjerne med pitabrød, salat og en deilig mynteyoghurt.
 

Sendt inn av

Foto: Matprat/Astrid Hals

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Forsiden akkurat nå

Her er det historie i hver dråpe vin

De vulkanske øyene nord for Sicilia er ikke bare en del av Unesco-arven, men også blant de mest eksotiske adressene for vinproduksjon i Europa. Castellaro er eneste produsent på Lipari og tar ansvaret den unike beliggenheten medfører svært seriøst. Les hele saken

Til toppen