Radisson SAS best igjen

Radisson SAS Hotels & Resorts rangeres som Beste Hotellkjede i Norden for fjerde år på rad. Dette i følge undersøkelsen BDRC Nordic Hotel Business Guest Service 2007.

Undersøkelsen er gjennomført blant 888 nordiske forretningsreisende og fokuserer på seks nøkkelspørsmål som sammen utgjør måleindeks for de respektive varemerkene. I samtlige spørsmål er Radisson SAS rangert som nummer én.
 
Bekreftelse
- Det er fantastisk moro å få denne bekreftelsen fra de forretningsreisende, sier Christian Gartmann, Area Vice President for Rezidor Hotel Group i Norden i en pressemelding.
 
Hard konkurranse
- Det er hard konkurranse på hotellmarkedet, så dette er en fin fjær i hatten for alle medarbeidere i Radisson SAS, og en bekreftelse på at det vi gjør går hjem hos de reisende, sier han.
 
Radisson SAS har i dag totalt 194 hoteller i drift og under utvikling i 47 land i Europa, Midtøsten og Afrika. I Skandinavia finnes i dag 37 Radisson SAS i drift samt to hoteller under utvikling;
 
Uten stress
- De tilbakemeldingene vi får fra våre gjester viser at vi ligger i tet når det gjelder service og gjestebehandling. I dagens ofte hektiske tilværelse vil man som reisende kjenne seg hjemme - også når man er på farten - og at det hele fungerer uten ekstra stress, sier Christian Gartmann.
 
-  Vår innstilling preges av Yes I Can! I tillegg er kjedens 100 prosent Guest Satisfaction Guarantee noe som blir satt ekstra pris på blant våre gjester, sier han.
 
Finalist
Rezidor var finalist i European Business Award i kategorien Customer Focus med sin Yes I Can!-filosofi. European Business Award er et uavhengig forum som retter oppmerksomheten mot fremstående virksomheter innen EU. Prisene deles ut i samarbeid med Wall Street Journal.

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen