Dagens rett

Red Curry Beef

Red Curry Beef høres sterkt ut. Navnet gjenspeiler imidlertid fargen i større grad enn kraften. Og vinforslaget, en syd-italiensk rødvin, passer særdeles ypperlig til denne retten.

Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.

Biff i rød karri (Red curry beef)

Fremgangsmåte

Skjær kjøttet i rause biter som brunes på høy varme i en stekepanne eller wok. Legg til side.

Ha løk, fennikel og gulrøtter i pannen og brun disse lett sammen med ingefæren. Tilsett currypasta etter smak.
 
Hell over kokosmelken, ha i limeblader og sitrongress.
 
Kok opp og la det koke til det utskilles små røde prikker i sausen. Smak til med brunt sukker, salt og pepper.
 
Tilsett brokkolien og bønnespirene mot slutten av koketiden slik at det fortsatt er litt tyggemotstand på disse ved servering.
 

Ha i kjøttet til slutt, det skal IKKE koke etter at kjøttet er kommet oppi.

Jasminris er godt til, og evt. godt brød eller hvitløksbaguetter.

Her finner du flere karriretter

Tips: Prøv gjerne med litt finhakket koriander over helt til slutt.

Flere internasjonale retter finner du her

Sendt inn av

Foto: Astrid Hals

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
Visste du at du nå kan legge alle dine gode oppskrifter ut på nettet? I Apéritifs tjeneste; Min Kokebok kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.

Let etter dine nye favorittoppskrifter blant de flere tusen oppskrifter du finner hos Apéritif.

Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn her .

Dagens rett på MMS
Skriv Dagens og send til 2004 , og du mottar Dagens rett fra mandag til fredag. Tjenesten koster 5 kroner pr oppskrift.
Vil du stoppe tjenesten, skriver du Dagens stop og sender til 2004 .

Forsiden akkurat nå

Til toppen