Dagens rett

Reinsdyrfilet med grønnsaksragu

Vi er nå kommet helt i slutten av oktober, og har du ikke smakt på årets vilt er det jammen på tide. Skikkelige høstmiddager hører med når regn og kalde kvelder melder seg stadig oftere. Da er det også deilig med kraftige viner!

Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.
 

Reinsdyrfilet med glaserte grønnsaker og mandelpotetpuré

Antall porsjoner

4

Tilberedningstid

45 minutter

Ingredienser

1 ts
0.5 ts
1 ss
Mandelpotetpuré med timian
1 dl
2 ss
0.5 ts

Fremgangsmåte

Del ytrefileten i 8 små medaljonger, krydre med salt og pepper. Stekes ca. 3 minutter på hver side. Vend medaljongene i hakket timian og la de hvile ca. 5 minutter.

Grønnsakene renses og deles grovt opp og brunes gyldne. Tilsett eddik og sukker og la det hele surre i ca. 5 minutter. Vend inn hakket bladpersille.

Serveres med rødvinsaus og mandelpotetpuré med seterrømme og hakket timian.

Mandelpotetpuré med timian:
Skrell og kok potetene. Sil av vannet, og damp dem tørre.
 
Mos potetene, tilsett melk, rømme og smør og rør godt. Bland inn hakket timian og smak til med salt og pepper.
 

Sendt inn av

Foto: Inkognito AS

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
I Min Kokebok kan du lagre og ha tilgang til oppskriftene dine uansett hvor du befinner deg.
Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Registrerte brukere logger inn her .
 

Dagens rett på MMS og WAP
 
Les Dagens rett på MMS
Send DAGENS til 2004 , og du mottar Dagens rett som MMS fra mandag til fredag. Les mer her (klikk)

Les Dagens rett på WAP
Send MAT til 2244 , og du kan lese Apéritif på mobilen med WAP. Les mer her (klikk)

Forsiden akkurat nå

Til toppen