Dagens rett

Reinsdyrfilet med grønnsaksragu

Vi er nå kommet helt i slutten av oktober, og har du ikke smakt på årets vilt er det jammen på tide. Skikkelige høstmiddager hører med når regn og kalde kvelder melder seg stadig oftere. Da er det også deilig med kraftige viner!

Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.

Reinsdyrfilet med glaserte grønnsaker og mandelpotetpuré

Antall porsjoner

4

Tilberedningstid

45 minutter

Ingredienser

1 ts
0.5 ts
1 ss
Mandelpotetpuré med timian
1 dl
2 ss
0.5 ts

Fremgangsmåte

Del ytrefileten i 8 små medaljonger, krydre med salt og pepper. Stekes ca. 3 minutter på hver side. Vend medaljongene i hakket timian og la de hvile ca. 5 minutter.

Grønnsakene renses og deles grovt opp og brunes gyldne. Tilsett eddik og sukker og la det hele surre i ca. 5 minutter. Vend inn hakket bladpersille.

Serveres med rødvinsaus og mandelpotetpuré med seterrømme og hakket timian.

Mandelpotetpuré med timian:
Skrell og kok potetene. Sil av vannet, og damp dem tørre.
 
Mos potetene, tilsett melk, rømme og smør og rør godt. Bland inn hakket timian og smak til med salt og pepper.
 

Sendt inn av

Foto: Inkognito AS

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
Visste du at du nå kan legge alle dine gode oppskrifter ut på nettet? I Apéritifs tjeneste; Min Kokebok kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.

Let etter dine nye favorittoppskrifter blant de flere tusen oppskrifter du finner hos Apéritif.

Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn her .

Dagens rett på MMS
Skriv Dagens og send til 2004 , og du mottar Dagens rett fra mandag til fredag. Tjenesten koster 5 kroner pr oppskrift.
Vil du stoppe tjenesten, skriver du Dagens stop og sender til 2004 .

Forsiden akkurat nå

Til toppen