Dagens rett

Reker med agurk og limemajones

En bolle med suppe og konsentrasjonen rettet mot OL-sendingene på TV er en heller dårlig kombinasjon. Vi holder oss derfor til noe som er vesentlig mer "tidsriktig" og anbefaler rekesmørbrød, eller -sandwich som det også heter. En deilig frisk hvitvin fra Loire får stå som den flytende delen av måltidet.

Reker med agurk og limemajones

Antall porsjoner

4

Ingredienser

Majones
Til brødet
1 stk
3 ss
1 stk
200 g

Fremgangsmåte

Lag majonesen slik:
Slå sammen eggene og tilsett eddik og sennep under omrøring. Tilsett oljen sakte og ved stadig omrøring. Juster tykkelsen med vann og smak til med saft fra lime, salt og pepper.

Lag sandwich:
Rens agurken og skjær den i 4 på lang. Del den deretter i terninger. Bland mesteparten av rekene, agurkterningene og revet skall av 1-2 lime i majonesen. Smør litt smør på brødskivene og fordel rekeblandingen på halvparten av skivene. Pynt med reker, frisk koriander og legg den andre brødskiven over.

Sendt inn av

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

//]]]]>
]]>
Min Kokebok
Visste du at du nå kan legge alle dine gode oppskrifter ut på nettet? I Apéritifs nye tjeneste; Min Kokebok kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Du velger selv om du vil dele noen av dine oppskrifter med andre brukere av Min Kokebok.

I tillegg har du full tilgang på samtlige oppskrifter i Apéritifs Kokebok samt Dagens rett og kan dermed ved ett enkelt tastetrykk legge enhver av disse oppskriftene inn i din egen kokebok. Straks du har logget deg inn på tjenesten får du opp et nytt valg for dette under samtlige oppskrifter i kokeboka, bartender og Dagens rett. Enkelt og greit. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.

Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn her .

Forsiden akkurat nå

Til toppen