Restaurant Eik årets spisested 2006

Ole Johnny Eikefjord er fornøyd. Restaurant Eik i Oslo er nemlig stemt frem som beste restaurant i 2006.

 Det er publikum som har stått for avstemningen. 
- Det er veldig gledelig å motta American Express Servicepris. Spesielt fordi det er den eneste bransjeprisen der gjestene stemmer frem vinneren, sier daglig leder Ole Johnny Eikefjord i en pressemelding.

American Express Servicepris ble i går kveld delt ut for 18 gang med Restaurant Eik som vinner. Restauranten fikk ti prosent flere stemmer enn restaurant nummer to, fjorårsvinneren Ekebergrestauranten. American Express Servicepris er en pris der kortinnehavere blir invitert til å kåre den restauranten i landet de mener er den beste ut fra en totalvurdering.

Tydelig profil
Restaurant Eik åpnet 1. februar 2003, og markerte seg tidlig med en klar og tydelig profil.

- Vår filosofi har hele tiden vært å finne de beste råvarene vi kan oppdrive i forhold til pris. Vi er ikke låst innenfor en matretning, for eksempel det franske kjøkken. Vi setter i stedet sammen menyer fra alle markeder. Derfor reiser jeg ofte sammen med våre fem kokker til ulike verdensdeler for å hente inspirasjon vi kan dele med gjestene våre, sier Eikefjord.

Sammensveiset team
Ole Johnny Eikefjord trekker fram teamarbeidet i Restaurant Eik som den viktigste faktoren i suksessen de nå opplever.

- De som jobber hos Restaurant Eik i dag har vært med siden dørene åpnet for fire år siden. Det har helt klart gjort oss til et meget godt lag, og jeg tror gjestene også opplever det slik, sier Eikefjord.  

Nå håper han tildelingen av Serviceprisen 2006 vil bidra positivt også for hans andre restaurant i Oslo, nemlig Restaurant Eik Annen Etage på velkjente Hotel Continental.

Blant de beste
Restaurant Eik er som vinner av American Express Servicepris i selskap med Norges beste restauranter. Tidligere prisvinnere har vært Bagatelle (2), Statholdergaarden (2), ORO Restaurant & Bar (2), Theatercafeen, Feinschmecker, Ludls Gourmet, Jans Mat & Vinhus, Værtshuset Bærums Verk, Annen Etage, Statsraadens restaurant, Hos Thea, Babettes Gjestehus og Bølgen & Moi.

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen