Rica Talk Hotel svanemerket

Rica Talk Hotel i Stockholm er Ricas første svanemerkede hotell i Norden.

Rica Hotels leverte inn søknad om svanemerking av 20 av sine nordiske hoteller i januar. Nå har altså hotellet i Stockholm oppfylt de strenge kravene til det offisielle miljømerket Svanen, skriver hotellmagasinet.no.
 
Tjue søknader
Rica Hotels har som mål å svanemerke 50 av hotellene sine innen 2010. I dag ligger det 20 søknader hos Miljømerking i Norge og Sverige.
 
- Helt siden hotellet ble åpnet har vi arbeidet aktivt med miljøspørsmål. Derfor er det gøy å få den anerkjennelsen som Svanen innebærer. Svanen er et kvalitetsbevis som forteller kundene våre at vi lever som vi lærer, sier hotelldirektør Henrik Ljungberg.
 
Stiller krav
- Det handler om å bruke ressurser som energi og vann effektivt og om å bytte ut produkter med stor negativ miljøpåvirkning med mer miljøtilpassede alternativer, sier Cecilia Ehrenborg Williams hos Miljømerking i Sverige.
 
Det nordiske miljømerket Svanen stiller krav om redusert energiforbruk og vannforbruk, samt miljøtilpassede forbruksartikler og vaskemidler og effektiv avfallshåndtering. Hoteller som vil få miljømerket forplikter seg også til å velge miljøtilpassede og miljømerkede alternativer når dette er mulig.

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen