Dagens rett

Rødbetsuppe

Suppe står på dagens meny. Rødbeter har en ekstremt innbitt farge. Derfor følger det med en bruksanvisning for hvordan du bør håndtere denne grønnsaken når du skal tilberede retten. Rent vann, med eller uten bobler, anbefales i glasset.

Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.

Rødbetsuppe

Ingredienser

1 stk
(200-300 gr) rødbet
3 stk
1 stk
2 dl

Fremgangsmåte

Skrell rødbeten, bruk gjerne plastikkhansker - rødbeter setter fort farge!

Skrell potetene og rens løken. Del grønnsakene i grove biter. Kok de så vidt møre i kraft og melk. Mos med stavmikser, kjøkkenmaskin eller en miksmaster.

Kok suppen opp igjen. Smak til med rødvinseddik hvis du ønsker litt syrligere smak.

Server gjerne med en liten skje med lettrømme og litt grovmalt pepper.

Sendt inn av

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
Visste du at du nå kan legge alle dine gode oppskrifter ut på nettet? I Apéritifs nye tjeneste; Min Kokebok kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.

Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok .

Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn her .

Forsiden akkurat nå

Til toppen