Røykeloven presser deg ut i varmen

Når røykeloven som forbyr enhver form for røyking på serveringssteder trer i kraft, ser mange for seg en hutrende opplevelse - forvist til kulda utenfor lokalene. Slik behøver realiteten slett ikke bli. Det finnes nemlig varmende alternativer.
Redaksjonen
11 Februar 2004 - 02:00

Blue Sky AS tilbyr utestedene noe de betegner som "den optimale løsningen for restauranter og andre som trenger varme på utearealer". Det dreier seg om oppvarming via infrarød kortbølgestråling - små ovner har helt andre egenskaper enn tradisjonelle varmeovner som sender langbølget og mellombølget infrarød stråling.

De mest profilerte uterestaurantene langs Karls Johans gt. i Oslo har allerede montert slikt utstyr etter å ha vurdert hva som best løser denne nye problemstillingen for sine gjester samtidig som det er kostnadsrasjonelt og enkelt å betjene.

Fordeler med de nye kvarts-varmeovnene:
• Umiddelbar effekt - mindre enn 1 sekund etter at strømmen er på for full effekt!
• Kostnadseffektivt - under 1 krone i timen!
• Meget lang levetid før behov for ny pære!
• Uhyre fleksibelt - liten og lett! Kan monteres hvor du trenger den!
• Retningsstyr varmen dit du vil ha den, ikke oppunder taket!
• Få varmen ovenfra mot de kroppsdelene som har størst varmetap!
• Ingen oppvarming av luft - kråkene får ingen nytte av denne!
• Ikke påvirket av vind eller trekk i luften!
• Ingen trekk eller distribusjon av luft - ingen sirkulasjon av støv eller fiber
• Ingen støy - helt lydløs!
• Ikke noe vedlikehold - enkel montering og meget driftssikkert.

Få unike vintips sendt rett til din mobil
Annonse
Vintips som sms

Få unike vintips sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

By på en vårlig rett fra grillen: laks med asparges og sennepsmousseline
Dagens rett

By på en vårlig rett fra grillen: laks med asparges og sennepsmousseline

Lakseskiver klare til å legge på grillen er en populær ingrediens i fiskedisken. Med asparges og en fyldig og syrlig saus, blir det innetier.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Å lage søndagsmiddagen i en terracottagryte er rett og slett genialt
Dagens rett

Å lage søndagsmiddagen i en terracottagryte er rett og slett genialt

Bruker du skiver av lammelår, får du en usedvanlig smakfull gryterett som ikke krever mer enn noen strakser av forberedelser.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Er pina colada det beste du vet, vil du garantert like denne martini-utgaven
Ukens drink

Er pina colada det beste du vet, vil du garantert like denne martini-utgaven

Det går mot stadig lysere tider, og med det kommer lysten på tropiske drinker. Her får du en forsmak med en forholdsvis mild martiniversjon av pina colada.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Ostekake blir ikke bedre enn dette
Ukens kake

Ostekake blir ikke bedre enn dette

Denne ostekaken lager seg nesten selv i kjøleskapet. Smaken blir himmelsk og oppskriften kan varieres i det uendelige.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
By på en vårlig rett fra grillen: laks med asparges og sennepsmousseline
Dagens rett

By på en vårlig rett fra grillen: laks med asparges og sennepsmousseline

Lakseskiver klare til å legge på grillen er en populær ingrediens i fiskedisken. Med asparges og en fyldig og syrlig saus, blir det innetier.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Å lage søndagsmiddagen i en terracottagryte er rett og slett genialt
Dagens rett

Å lage søndagsmiddagen i en terracottagryte er rett og slett genialt

Bruker du skiver av lammelår, får du en usedvanlig smakfull gryterett som ikke krever mer enn noen strakser av forberedelser.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Carpaccio er noe av det mest luksuriøse du kan lage på grillen
Dagens rett

Carpaccio er noe av det mest luksuriøse du kan lage på grillen

Sørg for å ha godt med rimeligere tilbehør som grønnsaker og brød, for indrefilet er aldri billig.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Elisabeth Kress på den høythengende listen Forbes 30 under 30

K2-medeier og gründer Elisabeth Kress (29) er valgt ut til Forbes liste over 30 mest innflytelsesrike under 30 i Europa.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Utforsk 4 stiler chardonnay kombinert med småretter
Matkurs og vinkurs
Vinsmaking i Oslo 24. mai

Utforsk 4 stiler chardonnay kombinert med småretter

Gi helgen en pangstart – med 4 deilige viner og 4 småretter i perfekt harmoni, guidet av en førsteklasses lærer gjennom hele kvelden.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Er pina colada det beste du vet, vil du garantert like denne martini-utgaven
Ukens drink

Er pina colada det beste du vet, vil du garantert like denne martini-utgaven

Det går mot stadig lysere tider, og med det kommer lysten på tropiske drinker. Her får du en forsmak med en forholdsvis mild martiniversjon av pina colada.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her