Sarah er Oslos beste bartender

Drepte all motstand med «Golden Revolver».

- Det var veldig gøy å vinne og veldig uventet, i konkurranse med så mange flinke fagfolk. Jeg hadde lyst til å lage en forholdsvis enkel drink med masse smak og er stolt over at den falt i smak hos juryen, sier Sarah Jägenstedt til DittOslo.no.

Søndag 23. mai vant hun Beefeater Open på Åpenbar, hvor hun møtte knallhard konkurranse fra 17 av Oslos beste bartendere. Jägenstedt, som jobber på Revolver, vant til slutt med cocktailen «Golden Revolver».

- Cocktailen hennes var svært godt balansert med smaker som passet godt sammen og som komplimenterte ginen utmerket. I tillegg falt vi for navnet, sier jurymedlem Silje Takle, som selv ble kåret til Skandinavias beste bartender i fjor.

Bidragene ble vurdert i henhold til blant annet originalitet, smak og presentasjon. I tillegg la dommerne vekt på publikumskontakt, et viktig element for å skape gode relasjoner til gjester.

Tett etter vinneren kom Chris Hervig fra Friday's på Karl Johan og Teo Doverhagen fra Bar i Bygdøy Allé på henholdsvis på 2. og 3. plass.

Beefeater Open ble arrangert for femte år på rad. Konkurransen er et lukket bransjearrangement og alle bartendere i Oslo og omegn er velkommen til å delta.

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen