Chili har blitt en stor del av hverdagen i matlagingen også i Norge. Visste du at Nordens chilisentrum ligger i skånske Åraslöv?
Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.
Scampiwok med chili
Antall porsjoner
4
Tilberedningstid
Ingredienser
500
g
2
stk
3
stk
2
stk
4
stk
2
stk
150
g
2
ss
4
ss
Fremgangsmåte
Skjær løken i skiver, finhakk hvitløk og chili. Stek dette i litt varm olje til løken er blank.
Ha i strimlet paprika og rå scampi som stekes til de har skiftet farge. Tilsett sukkererter og soyasaus (og eventuelt kokt scampi) og la det bli gjennomvarmt.
Server med ris, gjerne jasminris.
Mange deilige retter med wok ligger her
Mange flere oppskrifter med scampi finner du her
Bli medlem av Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig
Sendt inn av Opplysningskontoret for frukt og grønnsaker
Drikke som passer til denne oppskriften
Min Kokebok
I Min Kokebok kan du lagre og ha tilgang til oppskriftene dine uansett hvor du befinner deg.
Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Registrerte brukere logger inn her .
Dagens rett på MMS og WAP