Scampiwok med chili

Wok er en flott måte å lage raske og smakfulle middagsretter på. I dag er det kongereker som havner i panna.

Chili har blitt en stor del av hverdagen i matlagingen også i Norge. Visste du at Nordens chilisentrum ligger i skånske Åraslöv?
 
 
Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.
 

Scampiwok med chili

Antall porsjoner

4

Tilberedningstid

10 minutter

Ingredienser

2 stk
2 ss

Fremgangsmåte

Skjær løken i skiver, finhakk hvitløk og chili. Stek dette i litt varm olje til løken er blank.
 
Ha i strimlet paprika og rå scampi som stekes til de har skiftet farge. Tilsett sukkererter og soyasaus (og eventuelt kokt scampi) og la det bli gjennomvarmt.
 

Server med ris, gjerne jasminris.

Mange deilige retter med wok ligger her

Mange flere oppskrifter med scampi finner du her

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.

Bli medlem av Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig

Få dagens rett som nyhetsbrev

 

Sendt inn av

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

 Min Kokebok
I Min Kokebok kan du lagre og ha tilgang til oppskriftene dine uansett hvor du befinner deg.
Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Registrerte brukere logger inn her .
 
Dagens rett på MMS og WAP

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen