Dagens rett

Scampiwok med chili

Wok er en flott måte å lage raske og smakfulle middagsretter på. I dag er det kongereker som havner i panna.

Chili har blitt en stor del av hverdagen i matlagingen også i Norge. Visste du at Nordens chilisentrum ligger i skånske Åraslöv?
 
 
Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.
 

Scampiwok med chili

Fremgangsmåte

Skjær løken i skiver, finhakk hvitløk og chili. Stek dette i litt varm olje til løken er blank.
 
Ha i strimlet paprika og rå scampi som stekes til de har skiftet farge. Tilsett sukkererter og soyasaus (og eventuelt kokt scampi) og la det bli gjennomvarmt.

Server med ris, gjerne jasminris.

Sendt inn av

Foto: Alf Börjesson

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
I Min Kokebok kan du lagre og ha tilgang til oppskriftene dine uansett hvor du befinner deg.
Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Registrerte brukere logger inn her .
 

Dagens rett på MMS og WAP
 
Les Dagens rett på MMS
Send DAGENS til 2004 , og du mottar Dagens rett som MMS fra mandag til fredag. Les mer her (klikk)

Les Dagens rett på WAP
Send MAT til 2244 , og du kan lese Apéritif på mobilen med WAP. Les mer her (klikk)

Forsiden akkurat nå

Til toppen