Guide
Oppskrifter med brød
Foto: (bonchan)
Dipper og sauser
Aase E. Jacobsen
22 Oktober 2018 - 10:07
Slik lager du aioli
Fremgangsmåte
Hell væsken over brødet og la det trekke i 5-10 minutter.
Press ut så mye væske som mulig. Ha brød og hvitløk i en tremorter og støt heftig i 5 minutter til du har en jevn pasta.
Gni inn eggeplommer og salt til blandingne er tykk og seig. Fortsett med å arbeide inn oljen dråpe for dråpe.
Når aiolien er blitt en tykk krem kan du bytte ut støteren med en trådvisp og tilsette oljen litt raskere.
Tynn med vann og sitronsaft hvis den blir for tykk.
Anretning:
Grill hummerhale og klo. Legg oppå geleén, pynt med wasabiaioli, frisk pak choy og russisk kaviar.
Drikke som passer til denne oppskriften
Forsiden akkurat nå