Securitas skal vokte dørene på utesteder

Securitas skal vokte dørene på utesteder

Inngår samarbeid med Vaktvesenet om dørvakter.

Securitas AS inngår samarbeidsavtale med Vaktvesenet AS, Norges største leverandør av ordensvakter til utelivsbransjen, og som har avdelinger i Bergen, Oslo, Trondheim, Kristiansand og Stord.

Avtalen trer i kraft 1. april, da endringene i Lov om vaktvirksomhet også trer i kraft. Strengere krav til kompetanse skal gjøre det vanskeligere for de useriøse selskapene å levere ordensvakttjenester.

- Samtidig åpner det seg nye muligheter for oss som driver seriøst, og det er noe av årsaken til at Securitas nå satser i dette segmentet, sier Martin Holmen, administrerende direktør i Securitas.

LES OGSÅ: - Rydd opp i utelivet!

Øystein Jarland, daglig leder i Vaktvesenet, er glad for samarbeidsavtalen med Securitas.

- Vi merker en stor etterspørsel over hele landet fra seriøse utesteder som ønsker den kompetansen og infrastrukturen vi kan tilby, og nå kan vi håndtere dette i samarbeid med Securitas, sier Jarland.

Securitas kjøpte selskapet Personal Service Sikkerhet (PSS) i midten av desember.

Forsiden akkurat nå

Kurs om franske viner i Oslo 14. februar

Lær om Frankrikes fantastiske viner av Master of Wine, Mai Tjemsland

Franske viner slutter aldri å imponere. En av Norges fremste vineksperter og Master of Wine, Mai Tjemsland, lærer deg det du trenger å vite om dette spennende vinlandet. Les hele saken

Matkurs og middag med Trond Moi

Bli med på en helaften med mesterkokken Trond Moi

Mesterkokken Trond Moi, kjent fra utallige tv-programmer, byr på en fabelaktig aften hvor du i tillegg til å bli servert hans fem-retters favorittmeny får en inngående demonstrasjon i hvordan han lager sine forskjellige favorittretter. Les hele saken

Til toppen