Matkurs og vinkurs

Vinkurs lørdag 28. september

Sett av denne lørdagen til å smake 8 deilige italienske viner signert Ole Martin Alfsen

Sett av denne lørdagen til å smake 8 deilige italienske viner signert Ole Martin Alfsen

Det blir en celeber lørdag når selveste Ole Martin Alfsen viser frem sine deilige viner fra spennende områder helt nord til helt sør i Italia.
Julie Helene Amundsen
08 Juli 2019 - 14:53

Kokk, kokebokforfatter, tv-kjendis og vinkelner Ole Martin Alfsen tar med seg sine utsøkte viner fra OMA-serien, til en spennende smaking hos Bølgen & Moi Tjuvholmen lørdag 28. september. Her får du smake det beste Italia har å by på, signert Ole Martin selv.

Her kan du lese hva Apéritif mener om OMA

Han har lang fartstid i bransjen, og er å regne som en av Norges aller mest kjente kokker. Men det er ikke bare i matverdenen han har gjort seg bemerket, hans vinkunnskaper har gitt han mulighet til å produsere svært spennende viner fra Italias beste vinmakere i de aller mest ettertraktede områdene.

Denne kvelden vil du få mulighet til å smake leskende rosévin og frisk hvitvin av den spennende druen arneis, begge fra Piemonte. Ole Martin byr også på blant annet barolo, barbaresco og barbera fra samme område, samt både en hvit og en rød vin fra Etnas sterkt vulkanske jordsmonn helt sør i landet. 

En veritabel rundreise i Italias spennende vinkart, levende fortalt av vår alles kjære Ole Martin Alfsen.

Ikke gå glipp av denne utrolige smakingen - ta med deg din kjære, venner og kolleger på en uforglemmelig opplevelse!

Se alle våre kurs her

Ta vare på alle minnene fra denne smakingen

Logg deg inn på Mine sider og gå til Mine kurs. Der finner du en oversikt over alt du får smake denne kvelden. Der ligger alle opplysninger om vinene, og du kan legge inn dine kommentarer og merke de du liker som favoritt. Da har har du alt du har smak av viner tilgjengelig på mobilen til en hver tid. Med andre ord du trenger ingen app.

 
Få unike vintips sendt rett til din mobil
Annonse
Vintips som sms

Få unike vintips sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

By på en deilig siciliansk pastarett uten kjøtt
Dagens rett

By på en deilig siciliansk pastarett uten kjøtt

Pasta alla Norma er en siciliansk pastarett med aubergine, tomatsaus og basilikum.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Pinot noir med maks kosevinfaktor
+
Godbiter i pollisten

Pinot noir med maks kosevinfaktor

Ekstra gledelig med tanke på helgekosen er at den finnes i 100+ polutsalg.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Dette er den virkelige akevittoppen - men det er 142 andre å velge blant
+
Tester
Den store akevittguiden

Dette er den virkelige akevittoppen - men det er 142 andre å velge blant

Her er oversikten over de 147 akevittene Apéritif har testet de siste årene og som fortsatt er å få tak i. Selvsagt med forslag til hva du kan bruke dem til.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Super hvit og rød Rioja-kvalitet for pengene
+
Ukens vin

Super hvit og rød Rioja-kvalitet for pengene

Hvit rioja er ikke hverdagskost, men denne er om enn hverdagslig priset, så veldig vellykket takket være den reneste frukt. Det gjelder også den røde utgaven.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
By på en deilig siciliansk pastarett uten kjøtt
Dagens rett

By på en deilig siciliansk pastarett uten kjøtt

Pasta alla Norma er en siciliansk pastarett med aubergine, tomatsaus og basilikum.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Pinot noir med maks kosevinfaktor
+
Godbiter i pollisten

Pinot noir med maks kosevinfaktor

Ekstra gledelig med tanke på helgekosen er at den finnes i 100+ polutsalg.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Alle de imponerende rødvinene til tross, kommer de spisseste albuene til å brukes for hvitviner
+
Tester

Alle de imponerende rødvinene til tross, kommer de spisseste albuene til å brukes for hvitviner

Og da snakker vi ikke om Bordeaux eller Australia, som dominerer poengtoppen denne gangen, men 333 flasker med Raveneau og 84 flasker med Keller.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Start planleggingen nå: Lag lammerull og sylteflesk selv
Guide
Juleverksted: oppskrifter på lammerull, sylteflesk og sylterull

Start planleggingen nå: Lag lammerull og sylteflesk selv

Om ikke produksjonen blir så stor, blir i hvert fall stemningen god når du samler familien eller dine aller nærmeste venner til juleverksted. 

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Lær forskjellen på champagne, cava og prosecco - og finn din favoritt
Matkurs og vinkurs
Vinsmaking lørdager kl. 14.30 i Oslo

Lær forskjellen på champagne, cava og prosecco - og finn din favoritt

Er du nysgjerrig på hva som faktisk er forskjellen på champagne, cava og prosecco - eller bare veldig glad i musserende vin? I løpet av halvannen time en lørdag ettermiddag får du svaret. Og mye gode bobler på kjøpet.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Dette er den virkelige akevittoppen - men det er 142 andre å velge blant
+
Tester
Den store akevittguiden

Dette er den virkelige akevittoppen - men det er 142 andre å velge blant

Her er oversikten over de 147 akevittene Apéritif har testet de siste årene og som fortsatt er å få tak i. Selvsagt med forslag til hva du kan bruke dem til.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her