Sett av denne lørdagen til å smake 8 deilige italienske viner signert Ole Martin Alfsen

Vinkurs lørdag 28. september

Sett av denne lørdagen til å smake 8 deilige italienske viner signert Ole Martin Alfsen

Det blir en celeber lørdag når selveste Ole Martin Alfsen viser frem sine deilige viner fra spennende områder helt nord til helt sør i Italia.

Kokk, kokebokforfatter, tv-kjendis og vinkelner Ole Martin Alfsen tar med seg sine utsøkte viner fra OMA-serien, til en spennende smaking hos Bølgen & Moi Tjuvholmen lørdag 28. september. Her får du smake det beste Italia har å by på, signert Ole Martin selv.

Her kan du lese hva Apéritif mener om OMA

Han har lang fartstid i bransjen, og er å regne som en av Norges aller mest kjente kokker. Men det er ikke bare i matverdenen han har gjort seg bemerket, hans vinkunnskaper har gitt han mulighet til å produsere svært spennende viner fra Italias beste vinmakere i de aller mest ettertraktede områdene.

Denne kvelden vil du få mulighet til å smake leskende rosévin og frisk hvitvin av den spennende druen arneis, begge fra Piemonte. Ole Martin byr også på blant annet barolo, barbaresco og barbera fra samme område, samt både en hvit og en rød vin fra Etnas sterkt vulkanske jordsmonn helt sør i landet. 

En veritabel rundreise i Italias spennende vinkart, levende fortalt av vår alles kjære Ole Martin Alfsen.

Ikke gå glipp av denne utrolige smakingen - ta med deg din kjære, venner og kolleger på en uforglemmelig opplevelse!

Se alle våre kurs her

Ta vare på alle minnene fra denne smakingen

Logg deg inn på Mine sider og gå til Mine kurs. Der finner du en oversikt over alt du får smake denne kvelden. Der ligger alle opplysninger om vinene, og du kan legge inn dine kommentarer og merke de du liker som favoritt. Da har har du alt du har smak av viner tilgjengelig på mobilen til en hver tid. Med andre ord du trenger ingen app.

 

Kommende kurs

Til toppen