Dagens rett

Sjekkebiff

Dagen før dagen er det bare å ta på seg spanderbuksene. Skal du lykkes i å kapre en kjæreste på Valentinsdagen må du kanskje på forhånd varte opp med god mat og ditto drikke. God vin er sjelden billig, og her får du tips til en rød fransk kandidat som er lett å forelske seg i.

Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.

Sjekkebiff

Fremgangsmåte

Krydre entrecôtene med salt og pepper. Stek dem på middels sterk varme i olje. Stek biffene ca. 3 minutter på hver side, og la dem så hvile på svak varme et par minutter.

Skjær potetene i 1 cm tykke skiver, og legg dem i en ildfast form. Vend dem i olje, sammen med estragon, salt, pepper og sjalottløk. Sett potetene i stekeovnen, la de steke på 200 grader  i ca. 20 minutter til de er gyldne og møre igjennom.

Vask fennikel og vårløk. Del fennikelen i båter, og vårløken i ca. 2 cm lange biter.

Stek grønnsakene med smør i panna, til de er gyldne og fremdeles "crispy".

Vend rucculasalat i olje og krydre med salt og pepper. Anrett dette på toppen av entrecôten, det gir en ekstra smak til det hele.

Sendt inn av

Foto: Alf Börjesson

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
Visste du at du nå kan legge alle dine gode oppskrifter ut på nettet? I Apéritifs tjeneste; Min Kokebok kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.

Let etter dine nye favorittoppskrifter blant de flere tusen oppskrifter du finner hos Apéritif.

Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn her .

Forsiden akkurat nå

Til toppen