Sjelden vin til Norge

Premium Wines Norway og Ascot Wine Management har signert en distribusjonsavtale som gjelder Norge, Sverige og Finland og hvor det norske markedet vil få tilgang til en del meget spennende og ettertraktede viner i løpet av våren.

Premium Wines Norway har gjennom de siste månedene vært i samtaler med Ascot Wine Management for å starte distribusjon av deres viner i det norske og nordiske markedet. Ascot Wine Management er verdens største vinfond og er samtidig en av verdens største vinsamlinger med over 22.000 kasser av de mest ettertraktede vinene på lager. Det investeres kun i vin fra de beste produsentene og fra de beste årgangene, med fokus på franske og italienske produsenter.
 
Det vil i første omgang legges ut ca. 60 viner for salg fra Burgund, Bordeaux, Rhône-dalen og Nord Italia, men porteføljen vil økes kontinuerlig med mange spennende nyheter i yngre og eldre årganger. Produktene som tas inn vil være tilgjengelig for alle som har interesse av vin og som ønsker å sikre seg kvalitetsviner som sjelden blir lagt ut for kommersielt salg i markedet. Produktene vil være tilgjengelig fra lager i Norge gjennom VSD Logistics AS.
 
Premium Wines Norway AS er et datterselskap av Scandinavian Beverage Group AS. Premium Wines Norway ble etablert sommeren 2001 og driften formelt startet 01.01.2002. Selskapet har som mål å kunne tilby en spennende portefølje i alle pris- og kvalitetssegmenter.
 
Her er noen av de produsentene som er tilgjengelig:
 
Rhône:
 
Chapoutier, Guigal, Jaboulet, Chateau Rayas, Chateau Beaucastel, J.L. Chave,
Tardieu-Laurent.
 
Burgund:
 
Guy Amiot, Marc Colin, Ramonet, d´Auveney, Dom. Leflaive, Colin-Deléger,
Vincent Girardin, Sylvain Langoureau, Bernard Morey, Marc Morey, Paul
Pillot, Jacques Prieur, Rapet, Verget, Champy, Coudray-Bizot, Dominique
Laurent, Jean Raphet, DRC, Comte Lafon.
 
Bordeaux:
 
Alle de "store" i diverse årganger.
 
Italia:
 
Sassicaia, Tignanello, Ornellaia, Angelo Gaja, Masseto, Guado al Tasso.

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen