Slik blir du en bedre vinsmaker eller kokk

Prøv ett av våre mange vinkurs eller matkurs i høst. Dermed står du sterkere når du skal briljere på kjøkkenet.

Ingen har et så bredt kurstilbud som Apéritif. Og ingen samler så mange vin- og matinteresserte.

Se vår omfattende kursplan for høsten

Våre vinkurs dekker viner fra hele verden og tilfredsstiller alle kunnskapsnivåer, enten du trenger basisinnføring eller ønsker å dypdykke i en bestemt region eller underområde.

Lær om italiensk vin fra en vaskeekte Master of Wine

 

Lær hvordan du velger riktig vin til maten av vinekspert Toralf Bølgen

Det samme gjelder våre matkurs som tar for seg de fleste matrelaterte spørsmål som gjør deg til en bedre kokk. Våre kurs omhandler alt fra temaer som saus og skalldyr til hvordan du blir en mester med kjøtt. Du kan lære alt fra hvorfor temperatur er så viktig til det å beine ut kjøtt.

Foto: Yuri Arcurs

Trenger du å forbedre dine evner som fiskekokk?

Lær å lage saus som kokkene gjør det

Alle våre kurs ledes av profesjonelle innenfor sine fagfelt, fra vineksperter og vinprodusenter til kokker og konditorer.

Kursene er derfor grundig forberedt og vi kan nesten garantere at du blir fornøyd. Det du trenger er å sette av et par-tre timer en kveld og du får belønning i form av kunnskap og økt mat- eller vinglede samtidig som våre kurs har høy trivselsfaktor for deltakerne.

Forsiden akkurat nå

Til toppen