Slik bruker du opp restene etter julematen

Rester julemat

(Bilde: © Slavica Stajic All Rights Reserved)

Lammerull får avsetning på denne måten

 

Bruschetta med lammerull

Antall porsjoner

4

Tilberedningstid

15 minutter

Ingredienser

 
0.5 stk

Fremgangsmåte

Rist baguettskiver i stekepanne eller ovn til de blir gylne og sprø.

Del hvitløken i to og gni over baguettskivene. Drypp over olivenolje.

Legg på en litt tykk skive lammerull, og topp med paprikasalat og en tynn skive mango.

Slik lager du paprikasalat

Slik bruker du opp restene etter julematen

Her finner du alt du trenger som skal til for lykkes med julematen

Kjøtt

Ribbe Pinnekjøtt Kalkun Smalahove 
Drikkeforslag

Fisk

Lutefisk
 Torsk Kveite Sild Rakefisk Tilbehør 
Drikkeforslag

Koldtbord, pålegg og småretter

Pålegg
 Småretter Tilbehør Drikkeforslag  

Julekaker og desserter

Julekaker  Juledesserter Drikkeforslag

Her får du svært så praktiske kokketips

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne. 

Få dagens rett som nyhetsbrev 

 

Sendt inn av

Foto: Matprat/Anne Manglerud

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen