Søker hodet ditt på et fat

Måltidets Hus har engasjert headhuntere i jakten på den rette til det de kaller den viktigste matjobben i Norge, som administrerende direktør for det nasjonale kunnskapssenteret.

Den rette er en dyktig kunnskapsleder, som ser verdien av å få ut synergien fra ulike matmiljøer.

- Vi leter etter en person som kan koble miljøer som spenner fra fiskeoppdrett langs norskekysten til nasjonale og internasjonale forskningsmiljø innen matområdet, sier Eirik Henningsen i interrimstyret Måltidets Hus og fortsetter:

- Samtidig vil kontakter mot annen kunnskap være interessant. Lederen for Måltidets Hus kan utvikle noe nytt, sammen med forskning, næringslivsaktører og offentlige instanser, sier han.
Ambisjonen er å etablere Måltidets Hus som en nasjonal og internasjonal innovasjonsarena for mat og måltidsnæringen.  For å nå målet kreves gode egenskaper som brobygger mellom ulike fagmiljø, fagkulturer og industriaktører.

Drømmekandidaten har erfaring fra og forståelse for forretningsdrift, gjerne fra en kunnskapsorganisasjon. Det stilles ikke krav til matfaglig bakgrunn, men over gjennomsnittelig interesse for mat og måltid er verdifullt.

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen