Solvold krangler med Mille-Marie

Kjendiskokken Odd Ivar Solvold krangler med Mille-Marie Treschow. Nå vil han legge ned restauranten sin i Larvik på grunn av uoverensstemmelsene.

Odd Ivar Solvold forlater Fritzøe Brygge i Larvik etter bare to år. Det er krangel med huseier Treschow-Fritzøe som er årsaken til at restauranten stenges. Dette i følge Østlands-Posten.

Odd Ivar Solvold benekter at det er dårlig besøk som er grunnen til at restauranten nå stenger. Han hevder det er Treschow-Fritzøe selv, eierne av Fritzøe Brygge, som er grunnen til at han nå legger ned driften i Larvik.

- Jeg har ikke fått oppfylt de premissene jeg har i leiekontrakten. En del av forutsetningene har ikke kommet på plass, sier Solvold, som ikke ønsker å utdype hva disse forutsetningene dreier seg om.

Til Østlands-Posten opplyser han at konflikten med Treschow-Fritzøe har pågått siden oppstarten for to år siden, og at det nå har toppet seg.

- Solvold sier han ikke er motivert for å drive videre. Det synes ikke vi er god nok grunn til å gå ut av konseptet, påpeker eiendomsdirektør i Treschow-Fritzøe, Gudmund Nordtun.
Odd Ivar Solvold driver i tillegg restauranten Mathuset Solvold i Sandefjord. Han opplyser at det er uaktuelt å etablere seg et annet sted i Larvik.

- Det er ikke aktuelt. Plassen på brygga er helt fantastisk, den beste i Norge. Det er kjempeleit å stenge. Jeg hadde et ønske om å gjøre noe mer, sier Solvold til Østlands-Posten.

Mille-Marie Treschow åpnet restauranten på brygga for bare to år siden. Kontrakten mellom de to partene lød på ti år.

Kilde: dn.no

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen