Sonja Lee med ny restaurant

Sonja Lee har åpnet ny restaurant i det som tidligere var Hurum Strandhotell. Navnet er Villa Malla.

I fjor solgte hun Magma i Oslo sentrum  og nå har hun åpnet sin nye satsing på Filtvet i Hurum.
Hotellet hadde stått tomt i mange år da Lee og ektemannen Laurent Surville kjøpte det. De to tok en kalkulert risiko, for restauranten ligger ikke akkurat sentralt til.
 
Galskap
Sonja Lee sier selv at det er et snev av galskap i dette prosjektet og at utfordringen blir å skape noe som er så unikt at folk er villige til å sette seg i bilen for å oppleve restauranten.
 
Villa Malla har hentet inspirasjon fra Midtøsten og Sør-Europa. Det skal være en uformell stil og prisene skal være overkommelige. Når det gjelder serveringen skal den skje både ute og inne. Og dersom kundene kommer sjøveien kan de bestille piknik-kurver som kan hentes.
 
500 gjester
Det er totalt plass til 500 gjester og det skal også bli mulighet for overnatting i mindre skala.
 
Tanken er å skape et hyggelig sted der man kan droppe innom rett fra jobb eller rett fra sjøen. Det skal bli et hyggelig sted, ikke fancy. 
 
 - Vi skal verken bli en kopi av Holmsbu bad eller Spa-hotellet. Vi satser på et eget konsept med internasjonal standard. Til sammen skal det blir et sted hvor det er mulig å stikke innom, ta en kopp kaffe eller slappe av. Det skal bli et hyggelig hus, sier Lee til Røyken og Hurums avis.
Impulskjøp
Hotell-kjøpet var på mange måter et impulskjøp for de to.
 
- Vi hadde vært på utkikk etter et nytt sted i lengre tid, men Fjordhotellet tenkte vi ikke på før vi spaserte forbi. Vi så muligheten og beslutningen var tatt, sier hun.

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen