Del vannmelonen i trekantskiver, skjær av det grønne skallet og legg skivene på et fat.
Strø over fetaost og revet ferske mynteblader. Legg spekemat rundt på fatet sammen med vannmelonen.
Smaken av vannmelon er søt og svært forfriskende og passer utmerket sammen med salt spekemat. Denne retten er en perfekt appetittvekker i sommervarmen, enten som en forrett før grillmaten eller som snacks på stranden.
Tips: For enda mer smak, mariner vannmelonbitene i en blanding av 2 ss sitronsaft, 1/2 ss honning, 1/2 ts spisskummin og 1 knivsodd cayennepepper eller chilipulver. La stå i minst 10 minutter.
Slik som denne smaksbomben av en nuddelsuppe. Starter du matlagningen på morgenkvisten har du rykende fersk suppe til lunsj eller en enda mer smakfull middag, hvis du klarer å venteLes hele saken
I denne tomatgryten kan du velge om du vil ha med svinekjøtt eller ei. Uansett hva du velger, kommer du garantert til å prøve denne oppskriften flere ganger.Les hele saken