Dagens rett

Sprøstekt torsk med rødvinssaus

På tide med et realt fiskemåltid igjen. Det er torsken som skal på tallerkenen i dag - og rødvin i glasset, selvsagt. Det er ingen grunn til å ikke kose seg med de varme sommerkveldene, så vi anbefaler deg å ta dagens middag i friluft.

Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.

Sprøstekt torsk

Fremgangsmåte

Rens fennikel og skjær den i båter. Fordel på 4 smurte ark aluminiumsfolie. Dryss salt og pepper over. Brett folien opp og fordel hvitvin i hver pakke. Brett sammen til tette pakker som legges i langpanne. Settes i stekeovn ved 220 grader i 20 minutter.

Skrell potetene og skjær dem i terninger. Kok myke i lettsaltet vann. Sil av vannet og mos potetene med smøret og hvitløken. Bland inn sorte oliven og smak til med salt og pepper.

Skjær et par snitt i fiskeskinnet og vend stykkene i hvetemel tilsatt salt og pepper. Stek stykkene i god varm panne med skinnsiden ned. La dem bli gyldne og sprø før du snur dem og steker raskt på kjøttsiden. Server med potetmosen og den bakte fennikelen og gjerne en god rødvinsaus .

Sendt inn av

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Rødvinsaus

Fremgangsmåte

Hakk løk og hvitløk og ha det i en kjele sammen med rødvin, kraft og balsamico. La sausen koke inn til omtrent det halve. Sil fra løken og pisk inn smør. Smak til med salt og pepper.

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Her finner du flere torskeretter fra Apéritifs kokebok

Min Kokebok
Visste du at du nå kan legge alle dine gode oppskrifter ut på nettet? I Apéritifs nye tjeneste; Min Kokebok kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.

Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok .

Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn her .

Forsiden akkurat nå

Til toppen