Stenger restauranten - åpner for livsnytere

Geir og Nina Fjeldbo vil heller drive venneforening enn restaurant i Sandefjord.

Ekteparet har lagt ned driften av restauranten Lady og Landstryker'n i Sandefjord.
- Vi så at vi måtte legge ned enda mer tid i restauranten dersom det skulle drives videre på en økonomisk forsvarlig måte. Fordi vi er engasjert på flere arenaer bestemte vi oss for å endre konseptet, forklarer Nina Fjeldbo til Sandefjords Blad.

Det skal nemlig fortsatt serveres mat og vin i restaurantlokalene. Paret satser på en åpen interesseforening for matelskere og andre som har sansen for det gode liv.
Vi er naturligvis forpliktet til å følge reglene som følger med en skjenkebevilling, men som forening er vi unntatt momsreglement, sier Nina Fjeldbo om utgiftsposten som kan være tøff for en liten restaurant.

- Vi skal fortsatt servere mat og vin, men ønsker i tillegg å skape en større interesse for matlaging gjennom kurs og ulike arrangementer, forteller ektemannen. I halvårsprogrammet ligger det planer om quizkvelder, matkurs og dessuten vin- og matreiser til inn- og utland.

- Målet er å beholde muligheten til å nyte livet og de sosiale gledene som stedet gir, sier vertene. De håper på å få opptil 400 medlemmer i venneforeningen.

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen