Stor vinauksjon i Italia i mai

Sting, Giorgio Armani og en rekke andre kjente personligheter har alle donert én eller flere supertoscanere i forbindelse med vinmessen "Alla Corte del Vino" som finner sted i Firenze 17. - 18. mai.

Det er Florentine May Music Foundation som nyter godt av inntektene denne auksjonen bringer.

Sting, som selv produserer vin på sin eiendom i Aretini i Chianti, har donert en imperial (6 liter) Ornellaia 1995. Giorgio Armani er like sjenerøs og gir en imperial - Sassicaia 2000.

Hertuginnen av York, Sarah Ferguson, har selv stor sans for supertoscanere, og donerer en kasse med forskjellige årganger av Cervaro della Sala. Baronesse Philippine de Rothschild har sendt en jeroboam Château Mouton Rothschild 1992. Ingen supertoscaner, men likevel...

Roberto Cavalli, en motedesigner fra Firenze, gir en dobbelmagnum Castello di Fonterutoli "Seipi" 2000, og fra Diego Delle Valle, også en moteskaper, kommer en dobbelmagnum Castelgiocondo Brunello di Montalcino 1997.

Ved fjorårets auksjon oppnådde en imperial Sassicaia 1999, donert av Giorgio Armani, hele ?4800. Det er ingenting som tyder på annet enn at årets auksjon vil bli like vellykket.

Les mer her

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen