Dagens rett

Sur-søt wok fra Kina

Kinesere er eksperter på kunsten å woke. Men vi her hjemme på bjerget kommer godt etter, og det er ikke alltid vi behøver å investere i egne spesielle wok-panner. Husk at koketoppene vi har her hjemme som regel fungerer best med ordinære panner. En fin vin fra Rhin anbefales til woken.

Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.

Sur-søt wok fra Kina

Fremgangsmåte

Skjær kyllingfiletene i tynne strimler. Skjær paprika i biter.

Varm oljen i en wokpanne eller jerngryte. Start med å steke kyllingkjøttet og brun det raskt ved høy temperatur. Dryss salt og pepper over. Ha i paprikabitene og la dem surre til de er nesten møre.

Tilsett ingrediensene til sursøt saus unntatt maisenna. Varm raskt opp og jevne med maisenna utrørt i litt kaldt vann. Kok opp før servering.

Sendt inn av

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
Visste du at du nå kan legge alle dine gode oppskrifter ut på nettet? I Apéritifs nye tjeneste; Min Kokebok kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.

Let etter dine nye favorittoppskrifter blant de flere tusen oppskrifter du finner hos Apéritif.

Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn her .

Forsiden akkurat nå

Til toppen