Dagens rett

Surf & Turf

Surf & Turf er en betegnelse på mat som blander førsteklasses kjøtt med delikatesser fra havet. Inspirasjonskilden til Surf & Turf finnes spesielt i New Orleans og det kreolske kjøkken der blanding av kjøtt og mat fra havet har lange tradisjoner. Tar du utfordringen - vi kan nærmest garantere resultatet!

Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.

Surf &Turf

Fremgangsmåte

Skjær kjøttet, vårløk og paprika i tynne strimler, chili i tynne ringer. Finhakk ingefærroten.

Krabbekjøttet renses og deles evt. opp i biter. Fres kjøttet i en wok eller panne og dryss over salt og pepper.

Ta ut kjøttet og la det hvile mens du freser grønnsakene. Legg kjøttet tilbake i woken.

Rør maisennamelet ut i eplemosten og hell det over i woken. Rør forsiktig til det koker opp. Topp det hele med krabbekjøtt og server med ris eller godt brød.

Sendt inn av

Foto: Kim Holthe

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
Visste du at du nå kan legge alle dine gode oppskrifter ut på nettet? I Apéritifs nye tjeneste; Min Kokebok kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.

Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn her .

Forsiden akkurat nå

Til toppen