Ta denne grillquizen

Test hvor god du er med grillen.

La deg utfordre i denne uhøytidlige grillquizen. Selv om quizens vinnerne er trukket, er det ingen grunn til å ikke finne ut hvor gode kunnskaper du har omm grilling.

Grillquizens premietrekning fant sted 18. august 2014. De fem heldige vinnere av røykflis fra Smoke It All, barbecuesauser og ketchup fra Sticky Fingers og krutonger til grillsalaten fra Chatham Village er:

  • Kirstin Haug, 1349 Rykkinn

  • John Erik Osnes, 0470 Oslo

  • Jorunn Åsli, 1642 Saltnes

  • Marianne Storvik, 6633 Gjemnes

  • Kjersti Hauke, 5253 Sandssli

På Facebook og Instagram også

Du kan også vinne premier ved å legge ut din beste grilloppskrift eller ditt beste grilltips på Apéritifs Facebook-side eller ved å sende ditt beste grillbilde på Instagram med #aperitifno.
 
 
 
 
Premien består av et utvalg med produkter fra Oluf Lorentzens rikholdige sortiment av finere matvarer.

Forsiden akkurat nå

Slik ble Barcelona et ølmekka

Når noe først får grep i Barcelona, så skjer det raskt. Øl er på kort tid blitt en av de hotteste trendene i verdensbyen. De nye bryggeriene innenfor bygrensene vender derfor blikket hjemover etter å ha gjort seg bemerket utenlands. Les hele saken

Herfra kommer det steinbra viner

Frankens gammelmodige flaskevalg til tross, er innholdet i de beste flaskene med silvaner og riesling noe av det fremste som produseres i Tyskland. Og de historiske “Steinweine” er fortsatt blant regionens beste. Les hele saken

Til toppen