Tacokjøttboller med grønnsaksmos

Den som synes kjøttboller er kjedelig mat har ikke forsøkt denne oppskriften.
Redaksjonen
11 April 2008 - 02:00

Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.
 

Tacokjøttboller med grønnsaksmos

Tacokjøttboller med grønnsaksmos

Fremgangsmåte

Bland sammen kjøttdeig og krydder i en bolle.

Bruk en spiseskje og form til små kjøttboller. Stek dem i en stekepanne på middels varme med margarin/olje til de er gjennomstekte.

Kok opp vann med salt og margarin. Ha i grønnsakene og la det koke i ca 2 minutter. Sil av vannet og bland inn i potetmosen.

Serveres med potetmosen og salsa som du enten kjøper ferdig eller lager selv.

Her har du en enkel oppskrift på salsa

Tips:
Har du ekstra dårlig tid kan du bytte ut de friske grønnskaene med frossen grønnsaksblanding, og potetmosen lagd fra pulver.

Her finner du mange oppskrifter med kjøttboller

Flere retter med kjøttdeig

Her får du svært så praktiske kokketips

Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.

Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig

Få dagens rett som nyhetsbrev

 

Sendt inn av Matprat.no

Vurder oppskriften

Drikke som passer til denne oppskriften

  • Thailand
    Thailand
    Volum: 0.33 l Pris: 39.90 kr Basisutvalget
    84 POENG

Garlic mashed potatoes (potetmos med hvitløk)

Garlic mashed potatoes (potetmos med hvitløk)

Fremgangsmåte

Skrell potetene og skjær dem i mindre biter. Kok potetene i usaltet vann til de er møre.

Hell fra kokevannet. Spe med melk og mos potetene med et potetmosjern. Rør inn smør, presset hvitløk, salt og kvernet pepper.

Ekstra god smak på potetmosen blir det om man erstatter en del av melken med rømme.

Se alt det gode du kan bruke poteter til

Alle oppskriftene med poteter du kan tenke deg

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.

Bli medlem av Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig

Få dagens rett som nyhetsbrev

 

Vurder oppskriften

Pebre - hot chilensk salsa

Pebre - hot chilensk salsa

Fremgangsmåte

  1. Bland olivenolje, eddik og vann i en bolle.
  2. Pisk det sammen med en visp.
  3. Tilsett resten av ingrediensene, bland godt og la det stå ca. 2 timer for å trekke smak.

Tips: Chilensk salsa som blir mye brukt til stekt kjøtt.

Slik lager du salsa selv

Mange oppskrifter med salsa finner du her

Bli abonnent på aperitif +  og oppnå store fordeler samtidig

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.

Få dagens rett som nyhetsbrev

Sendt inn av Matprat.no

Vurder oppskriften

Drikke som passer til denne oppskriften

Få unike vintips sendt rett til din mobil
Annonse
Vintips som sms

Få unike vintips sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Ostekake blir ikke bedre enn dette
Ukens kake

Ostekake blir ikke bedre enn dette

Denne ostekaken lager seg nesten selv i kjøleskapet. Smaken blir himmelsk og oppskriften kan varieres i det uendelige.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Bare utseendet til disse rosévinene frister til utforskning
+
Godbiter i pollisten

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Ny rimelig libanesisk favoritt i basis
+
Ukens vin

Ny rimelig libanesisk favoritt i basis

Den er leskende og krydret – og perfekt for sesongens behov for rødvin.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

By på en hjemmelaget pizza med bare grønnsaker
Dagens rett

By på en hjemmelaget pizza med bare grønnsaker

Intet er vel bedre enn hjemmelaget pizza - også den helt uten kjøtt. Rykende fersk fra stekeovnen, har de pizzasteinplate, blir bunnen enda sprøere.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Ostekake blir ikke bedre enn dette
Ukens kake

Ostekake blir ikke bedre enn dette

Denne ostekaken lager seg nesten selv i kjøleskapet. Smaken blir himmelsk og oppskriften kan varieres i det uendelige.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Bare utseendet til disse rosévinene frister til utforskning
+
Godbiter i pollisten

Forsiden akkurat nå - 3

Carpaccio er noe av det mest luksuriøse du kan lage på grillen
Dagens rett

Carpaccio er noe av det mest luksuriøse du kan lage på grillen

Sørg for å ha godt med rimeligere tilbehør som grønnsaker og brød, for indrefilet er aldri billig.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Elisabeth Kress på den høythengende listen Forbes 30 under 30

K2-medeier og gründer Elisabeth Kress (29) er valgt ut til Forbes liste over 30 mest innflytelsesrike under 30 i Europa.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Smak unike viner sammen med vinmakeren
Matkurs og vinkurs
Vinsmaking i Oslo 5. juni

Smak unike viner sammen med vinmakeren

Den 5. juni kan du smake viner til småretter med sjømat og få et eksklusivt møte med den karismatiske vinmakeren, Leopardo Felici.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Ny rimelig libanesisk favoritt i basis
+
Ukens vin

Ny rimelig libanesisk favoritt i basis

Den er leskende og krydret – og perfekt for sesongens behov for rødvin.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her