Sandrone Barolo Le Vigne 2011
Sandrone Barolo Cannubi Boschis 2011
Marc Roy Gevrey-Chambertin Clos Prieur 2013
Giacomo Anselma Barolo Riserva Vigna Rionda 2008
Olek Bondonio Barbaresco Roncagliette 2013
Richard Rottiers Moulin à Vent Champ du Cour 2014
Scarpa Barbera d'Asti Bogliona 2008
Brovia Barolo 2010
Crystallum Peter Max Pinot Noir 2015
Crystallum Mabalel Pinot Noir 2014
Marc Roy Gevrey-Chambertin Vieilles Vignes 2013
Olek Bondonio Barbaresco 2013
Cornelissen Munjebel Rosso 2013
Perillo Taurasi 2005
Delas Hermitage Les Bessards 2013
Roig Parals Camí de Cormes 2010
Ch. Grange Cochard Morgon Vieilles Vignes 2014
Ch. Grange Cochard Morgon Les Charmes 2014
San Vincente Rioja 2012
Novaia Amarone della Valpolicella Classico Corte Vaona 2009
Pio Cesare Barolo 2011
Greywacke Pinot Noir 2013
Delaporte Sancerre Chavignol Rouge 2014
Thillardon Chénas Chassignol 2014
Girardin Chassagne-Montrachet Vieilles Vignes Rouge 2014
Dom. Faiveley Monopolet Beaune 1er Cru Clos de l'Écu 2012
Luis Seabra Xisto Cru Douro Tinto 2013
P-U-R Morgon Côte du Py 2013
Clos Cristal Hospices de Saumur Champigny 2014
Elemental Bob Cosmic Flower My Red 2013
JH Meyer Elands Rivier Pinot Noir 2014
M. Chapoutier Banyuls 2013
Få unike vintips sendt rett til din mobil
Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.
Les hele sakenArtikler detail - section 11
Det er lett å forstå hvorfor denne kremkaken er så populær i Mexico
Etter at den er stekt dynkes den med tre typer melk, kremfløte og to typer kondensert melk. Vi nøyer oss med en , den usøtede Viking-melka.
Les hele sakenArtikler detail - section 11 Dagens rett
Kopperkjele må til for å lage ekte carnitas
Svinekjøtt stekt i smult i kopperkjele er utgangspunktet for en av Mexicos mest populære retter, carnitas, som også er kåret til verdens sjette beste gatemat. Det vanligste er å spise dem som tacos.
Les hele sakenArtikler detail - section 11 Dagens rett 2
Kupp i basis: kjøp den nå og legg den i vinkjelleren
Denne vinen har allerede dokumentert sitt store lagringspotensial.
Les hele sakenArtikler detail - section 11 Ukens vin
På Rosetta i Mexico by lager Elena Reygadas taco med en grønn tvist
Blant levende planter og grønn vegetasjon malt på veggene i restauranten Rosetta i Mexico by, serveres retter av Elena Reygadas, utnevnt til The World’s Best Female Chef 2023 av The World’s 50 Best Restaurants. Men det er ikke en vegetarrestaurant.
Les hele sakenDet er lett å forstå hvorfor denne kremkaken er så populær i Mexico
Etter at den er stekt dynkes den med tre typer melk, kremfløte og to typer kondensert melk. Vi nøyer oss med en , den usøtede Viking-melka.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 2
Kopperkjele må til for å lage ekte carnitas
Svinekjøtt stekt i smult i kopperkjele er utgangspunktet for en av Mexicos mest populære retter, carnitas, som også er kåret til verdens sjette beste gatemat. Det vanligste er å spise dem som tacos.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 3
Med disse grillspydene får du en helt annen smaksopplevelse
San Jeok er en veldig tradisjonsrik koreansk rett som passer utmerket også i et grillmåltid her til lands.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 4
Stekt asparges med nøtter kan serveres alene eller som tilbehør
Nå er aspargesen blitt så tilgjengelig og rimelig, at du fint kan la den spille hovedrollen.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 5
Utforsk 4 stiler chardonnay kombinert med småretter
Gi helgen en pangstart – med 4 deilige viner og 4 småretter i perfekt harmoni, guidet av en førsteklasses lærer gjennom hele kvelden.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 6
Kupp i basis: kjøp den nå og legg den i vinkjelleren
Denne vinen har allerede dokumentert sitt store lagringspotensial.
Les hele saken