IMG_2370
Test
IMG_2370 (Bilde: )

Her har du en champagne med legendepotensial

A.D. Coutelas Cuvée Rebel Blanc de Blancs Extra Brut er aller best av rundt 250 viner - nyheter i bestillingsutvalget og nye årganger - som er testet den siste tiden. Se hele oversikten her.

Det er ikke bare på champagnesiden at det er solide godbiter i sirkulasjon. Både Burgund med Pillot og Fanny Sabre, Jura med Ganevat og Loire med Dom. des Roches Neuves har fantastiske ting å by på.  

Aller mest for pengene får du med Dom. de la Mandelière Chablis 2013 og Dom. La Meuliére Chablis 2014. Samt de rimelige rieslingene Neumer Weinmann Riesling trocken 2015 og Schwarztrauber Mussbacher Eselshaut Riesling Trocken 2015.

Riesling-fansen kan ellers glede seg over en rekke kraftpakker av noen viner fra Bott-Geyl (Alsace) og tyskere som Breuer, SchwarztrauberBäder og Keller.

Fra den andre siden av kloden imponerer Sato med sin chardonnay og Dog Point med sauvignon blanc.

Bli kjent med denne spennende produsenten her

Blant rødvinene er det mange som bør legges i kjelleren i påvente av mørkere og kaldere tider, men også mange som er perfekte for sesongen vi er inne i.  

Pinot noir fra så vel New Zealand, Australia og Burgund samt gamay fra Thivin og Lapierre i Beaujolais og cabernet franc fra Dom. des Roches Neuves i Loire passer både i karaffelen i sommer og for videre lagring.   

Du finner bestillingsnyhetene og årgangsendringer listet etter poeng på undersidene i denne saken.

Slik er testen gjennomført:

Produktene er smakt av Aase E. Jacobsen i forbindelse med grossister og importørers fellessmakinger i tiden rundt lanseringsstart som denne gang er kl 9.00 den 1. juli 2016. 

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen