Tester

Nyheter i BU og nye årganger september 2018

Rekordmye godt: Har du en kjeller med disse, er du godt igang

Rekordmye godt: Har du en kjeller med disse, er du godt igang

Blant toppskårerne i september er det mange nyere og eldre klassikere som alle fortjener en plass i en god vinkjeller. Samlingen kan derfor starte her. Og blant de andre 1120  vinene som er testet.
Aase E. Jacobsen
07 September 2018 - 19:08

Etter å ha gått gjennom 1120 viner er du litt overveldet av inntrykk (og sliten i gummene), men heldigvis er det de positive som dominerer. Og det er takket være det utrolig gode utvalget av viner vi har i Norge. Når du er utenfor landets grenser, skjønner du hvor godt vi har det gjennom mulighetene som bestillingsutvalget byr på. Disse linjer skrives fra Wien - på lånt linje på en av mine favorittrestauranter - den vegetariske Michelin-restauranten Tian - og selv om vi har mye å lære fra et sted som dette oppi nord, er vi ikke langt unna. Faktisk bare hakk i hel. Også når det kommer til viner med naturlig vinmaking, for der er vi i tet.  

Men også når det kommer til klassiske viner.  Og det er hva de fleste er interessert i. Bildet i denne artikkelen viser de aller beste av de 1120 vinene, men bla deg for all del nedover i listen, for der finner du både bedre kjøp og ikke minst viner som er tilgjengelig lenger utover høsten. 

Du finner bestillingsnyhetene og årgangsendringer listet etter poeng per kategori på undersidene i denne saken

Få unike vintips sendt rett til din mobil
Annonse
Vintips som sms

Få unike vintips sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Ostekake blir ikke bedre enn dette
Ukens kake

Ostekake blir ikke bedre enn dette

Denne ostekaken lager seg nesten selv i kjøleskapet. Smaken blir himmelsk og oppskriften kan varieres i det uendelige.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Bare utseendet til disse rosévinene frister til utforskning
+
Godbiter i pollisten

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Ny rimelig libanesisk favoritt i basis
+
Ukens vin

Ny rimelig libanesisk favoritt i basis

Den er leskende og krydret – og perfekt for sesongens behov for rødvin.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

By på en hjemmelaget pizza med bare grønnsaker
Dagens rett

By på en hjemmelaget pizza med bare grønnsaker

Intet er vel bedre enn hjemmelaget pizza - også den helt uten kjøtt. Rykende fersk fra stekeovnen, har de pizzasteinplate, blir bunnen enda sprøere.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Ostekake blir ikke bedre enn dette
Ukens kake

Ostekake blir ikke bedre enn dette

Denne ostekaken lager seg nesten selv i kjøleskapet. Smaken blir himmelsk og oppskriften kan varieres i det uendelige.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Bare utseendet til disse rosévinene frister til utforskning
+
Godbiter i pollisten

Forsiden akkurat nå - 3

Carpaccio er noe av det mest luksuriøse du kan lage på grillen
Dagens rett

Carpaccio er noe av det mest luksuriøse du kan lage på grillen

Sørg for å ha godt med rimeligere tilbehør som grønnsaker og brød, for indrefilet er aldri billig.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Elisabeth Kress på den høythengende listen Forbes 30 under 30

K2-medeier og gründer Elisabeth Kress (29) er valgt ut til Forbes liste over 30 mest innflytelsesrike under 30 i Europa.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Smak unike viner sammen med vinmakeren
Matkurs og vinkurs
Vinsmaking i Oslo 5. juni

Smak unike viner sammen med vinmakeren

Den 5. juni kan du smake viner til småretter med sjømat og få et eksklusivt møte med den karismatiske vinmakeren, Leopardo Felici.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Ny rimelig libanesisk favoritt i basis
+
Ukens vin

Ny rimelig libanesisk favoritt i basis

Den er leskende og krydret – og perfekt for sesongens behov for rødvin.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her