Dagens rett

Thai hot and sour fiskesuppe

Dagens rett krever nok noe mer innsats enn supper flest, men så får du også en himmelsk nydelig og varm middag. Det hele toppes av en vin i harmoni med retten.

Thai hot and sour fiskesuppe

Fremgangsmåte

Rens rekene. Ha rekeskall, ingefær, sitronskall og grønnsakkraft i en kjele og kok i ca 20 minutter. Sil kraften.

Surr hvitløk og finhakket chili i olje. Tilsett kraften, soyasaus, gulrot i strimler og purreringer.

Kok opp og tilsett så fisk og skalldyr. Smak til og dryss karse over før servering.

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

//]]]]>
]]>  
Min Kokebok
Visste du at du nå kan legge alle dine gode oppskrifter ut på nettet? I Apéritifs nye tjeneste; Min Kokebok kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Du velger selv om du vil dele noen av dine oppskrifter med andre brukere av Min Kokebok.

I tillegg har du full tilgang på samtlige oppskrifter i Apéritifs Kokebok samt Dagens rett og kan dermed ved ett enkelt tastetrykk legge enhver av disse oppskriftene inn i din egen kokebok. Straks du har logget deg inn på tjenesten får du opp et nytt valg for dette under samtlige oppskrifter i kokeboka, bartender og Dagens rett. Enkelt og greit. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.

Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn her .

Forsiden akkurat nå

Til toppen