Tim Wendelboe med egen kaffebok

Nå kan du lære å lage fantastisk bra kaffe. Verdensmester Tim Wendelboe gir deg alle rådene i sin nye bok.

Er du blant de som har lyst til å lære mer om kaffe? Norges- og verdensmester Tim Wendelboe gir deg alle de rådene du trenger for å få til den beste kaffen, enten det er til selskap, på kontoret, i friluft - eller hjemme ved ditt eget frokostbord.

I Kaffe med Tim Wendelboe får du tips til valg av riktig utstyr, en innføring i ulike tilberedningsmetoder og nyttig kunnskap om hvordan du skal velge de beste kaffebønnene. Du får også gode råd om hvordan du skal servere kaffen for å skape de beste kaffeopplevelsene for seg og sine gjester.

Wendelboe øser i tillegg av sin kunnskap om kaffe som råvare. Hvordan den dyrkes, videreforedles og importeres til Norge - men også hvorfor enkelte kaffekopper smaker så mye bedre enn andre.

Bakerst i boken byr Sverre Sætre fra Det Norske Kokkelandslaget på noe søtt til kaffen og vi får servert oppskrifter på herlige drikker med kaffe som ingrediens.
 
Kaffe med Tim Wendelboe
• Innbundet kr 249,00
• I salg oktober 2009
• ISBN: 978­82­516­3515-8

Tim Wendelboe (født 1979) er flere ganger norgesmester i baristakunst, vant VM-gull i 2004 samt sølv i 2001 og 2002. I tillegg vant Tim gull i VM i kaffesmaking i 2005. Han var i flere år tilknyttet Stockfleth's i Oslo, som driver syv kaffebarer.
 
I august 2007 startet han sin egen espressobar, ressurssenter og kaffebrenneri på Grünerløkka i Oslo, hvor han også selger egenimportert kaffe av høy kvalitet.

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen