To cocktails unna Japan

To cocktails unna Japan

Vinneren av Beefeater 24 vinner en reise til Japan. Her er deltakerne i den norske finalen.
09 September 2013 - 16:24

Den norske finalen i Pernod Ricards Beefeater-konkurranse går av stabelen på Seeds i Oslo 15. september.

Det er fjerde gang denne internasjonale konkurransen for bartendere arrangeres, og i år deltar representanter fra 26 land, heter det i en pressemelding.

Konkurransen tar mål av seg til å inspirere ledende bartendertalenter til å lage nyskapende tolkninger av klassiske cocktails, og i år består oppgaven i å lage ikke bare én, men to drinker.

Bartendere vil få i oppgave å lage en klassisk cocktail med Beefeater Dry, deretter skal de lage en moderne tolkning av den klassiske cocktailen med Beefeater 24. I tillegg til cocktail oppskriftene, vil bartendere også bli bedt om å presentere historien bak de to drinkene som blir servert, skriver Pernod Ricard.

LES OGSÅ: Verdens beste barer kåret

Vinneren av den norske finalen skal delta i den internasjonale finalen i London 7. november 2013. Vinneren premieres med en studietur til Japan, og han eller hun vil også få navnet sitt skrevet på Beefeater destilleriets egen «Hall of Fame». Hver av deltagerne i London vil også bli invitert til å delta i kortfilmen «Craft of Bartending» i regi av Beefeater 24.

Her er de finalistene i den norske finalen:
- Anne Maurseth, Oslo (No.19)
- Chris Grøtvedt, Oslo (Theatercafeen)
- Gunnar Zahl, Stavanger (Timbuktu Bar)
- Jesper Høst, Oslo (No.19)
- Joachim Hansen, Stavanger (Nåløyet Bar)
- Marlen Haagensdatter, Lillestrøm (Kragerø)
- Nick Lund, Oslo (Onda Restaurant)
- Pål Bagge, Oslo (Bar Boca & Aku Aku)
- Sondre Kasin, Oslo (Morgenstierne)
- Tim Misseris, Oslo (TGI Friday's City)
- Truls Thomsen, Stavanger (Newsman Bar)

LES OGSÅ: Monica Berg blant de åtte beste i verden

Få unike vintips sendt rett til din mobil
Annonse
Vintips som sms

Få unike vintips sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Ostekake blir ikke bedre enn dette
Ukens kake

Ostekake blir ikke bedre enn dette

Denne ostekaken lager seg nesten selv i kjøleskapet. Smaken blir himmelsk og oppskriften kan varieres i det uendelige.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Bare utseendet til disse rosévinene frister til utforskning
+
Godbiter i pollisten

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Ny rimelig libanesisk favoritt i basis
+
Ukens vin

Ny rimelig libanesisk favoritt i basis

Den er leskende og krydret – og perfekt for sesongens behov for rødvin.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

By på en hjemmelaget pizza med bare grønnsaker
Dagens rett

By på en hjemmelaget pizza med bare grønnsaker

Intet er vel bedre enn hjemmelaget pizza - også den helt uten kjøtt. Rykende fersk fra stekeovnen, har de pizzasteinplate, blir bunnen enda sprøere.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Ostekake blir ikke bedre enn dette
Ukens kake

Ostekake blir ikke bedre enn dette

Denne ostekaken lager seg nesten selv i kjøleskapet. Smaken blir himmelsk og oppskriften kan varieres i det uendelige.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Bare utseendet til disse rosévinene frister til utforskning
+
Godbiter i pollisten

Forsiden akkurat nå - 3

Elisabeth Kress på den høythengende listen Forbes 30 under 30

K2-medeier og gründer Elisabeth Kress (29) er valgt ut til Forbes liste over 30 mest innflytelsesrike under 30 i Europa.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Det er utrolig hvor mye smak det er i sjampinjong - spesielt når den får spille hovedrollen som her
Dagens rett

Det er utrolig hvor mye smak det er i sjampinjong - spesielt når den får spille hovedrollen som her

Pasta og sopp er en utprøvd og utvilsomt vellykket kombinasjon på kjøkkenet. Med fløte eller creme fraiche i tillegg er du i mål.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Smak unike viner sammen med vinmakeren
Matkurs og vinkurs
Vinsmaking i Oslo 5. juni

Smak unike viner sammen med vinmakeren

Den 5. juni kan du smake viner til småretter med sjømat og få et eksklusivt møte med den karismatiske vinmakeren, Leopardo Felici.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Ny rimelig libanesisk favoritt i basis
+
Ukens vin

Ny rimelig libanesisk favoritt i basis

Den er leskende og krydret – og perfekt for sesongens behov for rødvin.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her