Dagens rett

Torsk med tapenade og pasta

Et torskemåltid er ikke å forakte. Hvit fisk og pasta er faktisk en svært vellykket kombinasjon. Og når måltidet kombineres med pasta er rødvin et naturlig følge til retten. Vi går for Italia og Piemonte, der du finner en leskende fruktig dolcetto.

Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.

Torsk med tapenade og pasta

Fremgangsmåte

Alle ingredienser til tapenaden kjøres sammen i hurtigmikser til du får en fin og jevn blanding. Smøres på torsken og bakes i ovn ved 180°C i ca 7-8 min. Sjekk om fisken er virkelig gjennomvarm ved å gi den et lett trykk for å se om den skiver seg.

Linguinpasta med pastaost:
Pastaen kokes al dente i rikelig med vann. Sil av vannet og rør inn fløte og pasta ost. Smak til med timian, salt og pepper.

Sendt inn av

Foto: Astrid Hals

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
Visste du at du nå kan legge alle dine gode oppskrifter ut på nettet? I Apéritifs tjeneste; Min Kokebok kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.

Let etter dine nye favorittoppskrifter blant de flere tusen oppskrifter du finner hos Apéritif.

Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn her .

Dagens rett på MMS
Skriv Dagens og send til 2004 , og du mottar Dagens rett fra mandag til fredag. Tjenesten koster 5 kroner pr oppskrift.
Vil du stoppe tjenesten, skriver du Dagens stop og sender til 2004 .

Forsiden akkurat nå

Til toppen