Dagens rett

Torsk på purreseng

En enkel, men utrolig velsmakende rett er dagens anbefaling. Med en italiensk hvitvin i glasset blir dette en flott middag for hele familien.

Nederst på siden finner du en lenke hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.
 

Torsk på purreseng

Fremgangsmåte

Del purren på langs og skyll den godt - snitt den opp i store biter. Smelt smøret i en stekepanne, la purren surre seg blank før matfløten slås på og karri røres inn.

Kutt fisken opp i terninger og legg dem forsiktig oppi fløten. Slå ned varmen og la det småputre i ca. 10 minutter. Ikke rør i gryten, da fliser fisken seg!

Smak til med salt og pepper. Dryss over hakket egg, tomat og gressløk rett før servering. Serveres med kokte poteter.

Tips! Kok ekstra egg til søndagsfrokosten, oppbevar dem kjølig og bruk eggene i denne retten på mandag. Matfløten kan erstattes med helmelk for å gjøre middagen magrere.

Sendt inn av

Foto: Bård Ek

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
I Min Kokebok kan du lagre og ha tilgang til oppskriftene dine uansett hvor du befinner deg.
Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Registrerte brukere logger inn her .

Let etter dine nye favorittoppskrifter blant de flere tusen oppskrifter du finner hos Apéritif.

Dagens rett på MMS og WAP
 
Les Dagens rett på MMS
Send DAGENS til 2004 , og du mottar Dagens rett som MMS fra mandag til fredag. Les mer her (klikk)

Les Dagens rett på WAP
Send MAT til 2244 , og du kan lese Apéritif på mobilen med WAP. Les mer her (klikk)

Forsiden akkurat nå

Til toppen