Uer med pasta og bønner
Antall porsjoner
Ingredienser
Fremgangsmåte
Skrap skinnet slik at skjellene løsner av fisken. Stek fisken i smør med skinnsiden ned. Strø på salt og pepper.
Stek flesket i små terninger. Kok pasta i kyllingkraft og fløte til de er myke. Bruk fersk pasta, gjerne små pasta som cavatelli. Kok hestebønnene raskt opp i lettsaltet vann i noen minutter. Bland bønnene eller erter i pastaen og rør inn revet ost. Smak til med salt og pepper. Rør inn pisket krem like før servering. Blir pastaen for tykk kan den justeres med litt vann.
Skyen lages ved å brune smøret til det er nøttebrunt. Tilsett soya, og løk som er stekt i en panne for seg. Avkjøl. Rør inn strimlet basilikum og persille. Varm forsiktig opp og bare rør sausen lett sammen.
Anrett pastaen på tallerken og legg fisken oppå. Fordel sausen rundt.
Sendt inn av TINE Kjøkken
Drikke som passer til denne oppskriften
Her finner du samtlige Dagens rett for påsken 2003
Let etter dine nye favorittoppskrifter blant de flere tusen oppskrifter du finner hos Apéritif.