UKENS DRINK: Bloody Mary med whisky

Ukens drink Bloody Mary med whisky

Server denne drinken til den som passer grillen, og det blir fart på sakene

Med whisky i bloody mary-en får du et lett røykpreg som blander seg fint med røyken fra grillen. Samtidig som denne drinken er så stofflig at den stagger den verste sulten.

Du kan lage drinken med den type whisky du liker best, det vil si med eller uten røykkarakter. En irsk whisky gir en mild og myk smak mens en Islay-whisky gir ekstra trøkk. Eller du kan velge en helt annen type brennevin - for en mary kan lages på mange måter.

Se våre andre oppskrifter på Bloody Mary 

Lag din egen drinkoppskriftsamling med vår gratis tjeneste 

Gå ikke glipp av ukens drink - bestill vårt gratis nyhetsbrev 

Bloody Mary med whisky

Antall porsjoner

1

Tilberedningstid

5 minutter

Ingredienser

0.5 ts
0.1 stk

Fremgangsmåte

Fyll et stort glass med isbiter. Hell over whisky og topp med tomatjuice, tabasco og sitronsaft og rør rundt. Skjær agurk i staver, stikk oppi drinken. Legg en cherrytomat oppi til slutt.

Tips:
Du kan godt bytte ut tomatjuicen med annen type grønnsaksjuice, for eksempel gulrot og du får en helt annen og mer sødmefylt smaksopplevelse. Da dropper du agurken og cherrytomaten.

Se våre andre oppskrifter på Bloody Mary 

Her kan du søke i Apéritifs drinkbase med over 2000 oppskrifter

Bli medlem av Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig

Lag din egen personlige bartender enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne

Få ukens drink som nyhetsbrev 

 

Sendt inn av

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i mine drinker

Gå til mine drinker »

Forsiden akkurat nå

Til toppen