Om du synes pilen peker nedover , så er det et synsbedrag. Bartender Tomas Ricciardi er all-in for at denne drinken skal vinne.
Ukens drink
Om du synes pilen peker nedover , så er det et synsbedrag. Bartender Tomas Ricciardi er all-in for at denne drinken skal vinne.

Denne drinken skal konkurrere med de beste, og du kan enkelt lage den hjemme

Det er nemlig vinnerdrinken til bartender Tomas Ricciardi fra Bettola i Oslo som skal representere Norge i verdensfinalen i Bacardi Legacy senere i vår.

Bacardi Legacy er en av de viktigste og mest prestisjefylte konkurransene for bartendere. Til å representere Norge i årets finale som finner sted i Amsterdam 14. mai, er det bartender Tommaso Ricciardi fra Bettola i Oslo som ble kåret. 

Og det med en drinkoppskrift som er lett å gjenskape hjemme, for her er ingen ingredienser som trenger lang tid på å bli ferdig. Genistreken er rett og slett å kombinere kjente elementer på en ny måte.

- Drinken min, El Bohemio, representerer røttene mine og bohemens tenkemåte. Å gå din egen vei, være deg selv og ikke bry deg om hva andre tenker, er viktig for meg, og jeg
ønsket å formidle det med drinken min, uttaler han. og legger til: - Jeg er veldig glad for og spent på å representere Norge i den globale finalen. Jeg vil at min cocktail skal representere alle som ikke er redde for å gå ut av komfortsonen sin og
prøve å være annerledes.

Det er da også i tråd med konkurransens filosofi, nemlig å skape nye og unike drinker som kan føye seg til rekken av klassikere. Årets Bacardi Legacy er den 12. i rekken. Og den av de norske representantene som har gjort det best, er Moe Aljaff som ble nummer tre i verdensfinalen i 2016. 

Denne drinken har også deltatt i verdensfinalen

Gå ikke glipp av ukens drink - bestill vårt gratis nyhetsbrev

El Bohemio

Antall porsjoner

1

Tilberedningstid

5 minutter

Ingredienser

0.2 ml

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i mine drinker

Gå til mine drinker »

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen