UKENS DRINK: Rey Jimador

Ukens drink Rey Jimador

Server denne drinken til fredagstacoen

Mezcal, applesin, lime, granateple, honning og rosmarin er smakene som kommer til å sette fyr på fredagstacoen.

Denne drinken er laget av Odd Fjeldsgaard Rasmussen på Lukket Selskap i Bergen. Der serveres ikke bare seriøse drinker, men de får også følge av noe å bite i. Til miksen av mezcal, applesin, lime, granateple, honning og rosmarin, valgte han nachos og salsa. Manges favorittsnacks. Og en fast del av tacomenyen. Derfor kan du godt nyte denne drinken til et fullt tacomåltid - smakene fungerer godt sammen. 

Her kan du lese om baren Lukket selskap

Hvis du synes det er for omstendelig med de hjemmelagete sirupene, kan du velge en enklere løsning med honning og rosmarin hver for seg i shakeren og grenadine fra butikken. Har du ikke mezcal, kan du velge en tequila av typen reposado.

Gå ikke glipp av ukens drink - bestill vårt gratis nyhetsbrev 

Rey Jimador

Antall porsjoner

1

Tilberedningstid

5 minutter

Ingredienser

Fremgangsmåte

Fyll ingrediensene i en shaker med is. Rist godt og sil over i et avkjølt coupetteglass. Pynt med rosmarinkvast og tørket limeskive. 

Slik lager du grenadine selv

Slik lager du honning- og rosmarinsirup

Server med nachos og hjemmelaget salsa.

Sendt inn av

Foto: Julie H. Amundsen

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i mine drinker

Gå til mine drinker »

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen