Kokesjokolade og valnøtter gir disse muffinsene ekstra mye smak. Men du kan selvsagt velge en annen type sjokolade - lysere om det er din preferanse - og selvsagt en annen type nøtter. Eller utelate dem helt.
Disse muffinsene er svært holdbare, så lag gjerne ekstra stor porsjon for påkommende anledninger.
Du kan selvsagt bruke store muffinsformer. Da blir antallet halvert. Uansett størrelse er trikset å ikke fylle formene mer enn halvfulle.
Se våre andre oppskrifter på muffins
Få ukentlig kaketips: Abonner på vårt gratis nyhetsbrev
HakkeBakke Muffins
Antall porsjoner
30-40
Tilberedningstid
Ingredienser
Røre
4
stk
3
dl
3.5
dl
300
g
1
ts
120
g
Fyll
100
g
150
g
Fremgangsmåte
Røre:
Bland egg og sukker til eggedosis. Sikt mel og bakepulver inn i røren.
Smelt sjokoladen og smøret i vannbad. Bland alt til en glatt røre.
Fyll:
Hakk opp valnøttene og sjokoladen og bland inn i røren.
Fyll muffinsformene halvfulle. Ha ovnen på 160 grader. Stekest i 12 - 15 min
Sendt inn av Ingerid