Ukens vin på mobilen

Apéritif tar et nytt skritt for alltid å være der leserne er. Nå får du Ukens vin fra Apéritif på mobiltelefonen din etter at bladet har innledet samarbeidet med Telenor Link. Om ikke lenge er også Apéritifs WAP-tjeneste på plass.
Redaksjonen
29 Januar 2000 - 19:38

Apéritif har som målsetting å tilby lesere topp mat- og drikkestoff uansett hvor leserne befinner seg. - Nå er vi enda nærmere målet, sier ansvarlig redaktør Jan H. Amundsen etter Apéritif nå har innledet samarbeidet med Telenor Link.

Nå kan du få Ukens vin rett på mobiltelefonene din som tekstmelding. Og tekstmeldinger kan tas i mot av samtlige mobiltelefoner på markedet. Du kan til og med bestille Ukens vin som abonnement og motta den automatisk hver uke. I løpet av neste uke vil nok et tilbud til deg som er vin- og matinteressert være tilgjengelig på mobilen din.

For å benytte deg av tjenesten Ukens vin sender du kodeordet: ukensvin til telefonnummeret 1980. I løpet av noen sekunder har du Aperitifs forslag til denne Ukens vin på mobilen.

Fra tirsdag førstkommende vil det også være mulig å automatisk få tilsendt Aperitifs forslag til Ukens vin ved å sende kodeordet: varsle ukensvin til telefonnummeret 1980. Da får da automatisk tilsendt en tekstmelding én gang per uke med Aperitifs forslag til Ukens Vin. Hvis du på et senere tidspunkt ønsker å avslutte abonnementet, sender du kodeordet: Stopp ukensvin til 1980. Pris for tjenesten er Kr 3, - per mottatte melding.

Vi gleder oss over den store responsen Apéritif har så vel på papir som på internett. Når nå en så seriøs aktør som Telenor Link ønsker å samarbeide med Apéritif tar vi det som nok en bekreftelse på vår solide posisjon på markedet, sier Amundsen og lover at stadig nye tilbud vil bli lansert for deg som vet å sette pris god mat og drikke.

Slik gjør du:
1. Skriv: ukensvin (i ett ord)
2. Send denne tekstmeldingen til telefonnummer 1980
3. Etter sekunder får du Ukens vin på displayet.

Få Ukens vin fast tilsendt
1. Skriv: varsle ukensvin
2. Send denne tekstmeldingen til telefonnummer 1980
3. Du får Ukens vin sendt til din mobiltelefon hver uke

Avslutte abonnementet
1. Skriv: stopp ukensvin
2. Send denne tekstmeldingen til telefonnummer 1980

Pris for tjenesten er Kr 3, - per mottatte melding.
29.01.00
 
Flere tjenester er under utvikling, Følg med.

Få unike vintips sendt rett til din mobil
Annonse
Vintips

Få unike vintips sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår SMS-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Slik kan du også nyte portvin
Ukens drink
Taylor’s sour

Slik kan du også nyte portvin

Sammen med gin og lime blir den frisk, men beholder fylden, dybden og sødmen fra portvinen. Nå kan høsten bare ta helt over.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Skal du ha de beste 2017-baroloene, må du ha tusenlappene klare - men det finnes noen unntak
+
Tester
Nyheter vin fra Italia spesialpol oktober 2021

Skal du ha de beste 2017-baroloene, må du ha tusenlappene klare - men det finnes noen unntak

Mulighetene til å finne gode baroloer under 500 kroner blir stadig mindre, og spesialpolslippet er intet unntak. Her må du stort sett bla opp mye mer. Men så får du noen virkelige godsaker.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Skrukkete epler og overmodne bananer får nytt liv sammen med peanøttsmør
Ukens kake
Banankake med epler og peanøttsmør

Skrukkete epler og overmodne bananer får nytt liv sammen med peanøttsmør

Med denne oppskriften går altså ingen ting til spille. Bonusen er dessuten at kaken er veldig holdbar.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Denne produsenten overbeviser stort innen tørr, ikke helt tørr og søt riesling - men ikke bare det
Godbiter i pollisten

Denne produsenten overbeviser stort innen tørr, ikke helt tørr og søt riesling - men ikke bare det

Nik Weis er en mester med riesling i alle dens fasetter, men jammen fikser han ikke også pinot noir i både rødt og rosa.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Slik kan du også nyte portvin
Ukens drink
Taylor’s sour

Slik kan du også nyte portvin

Sammen med gin og lime blir den frisk, men beholder fylden, dybden og sødmen fra portvinen. Nå kan høsten bare ta helt over.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Skal du ha de beste 2017-baroloene, må du ha tusenlappene klare - men det finnes noen unntak
+
Tester
Nyheter vin fra Italia spesialpol oktober 2021

Skal du ha de beste 2017-baroloene, må du ha tusenlappene klare - men det finnes noen unntak

Mulighetene til å finne gode baroloer under 500 kroner blir stadig mindre, og spesialpolslippet er intet unntak. Her må du stort sett bla opp mye mer. Men så får du noen virkelige godsaker.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

En enestående mulighet til å smake disse fornemme dråpene fra Toscana
Matkurs og vinkurs
Vinsmaking 18. oktober Oslo

En enestående mulighet til å smake disse fornemme dråpene fra Toscana

En aften der eksklusive viner kommer som perler på en snor. Dette er et hus med Toscanske viner av ypperste kvalitet; Grattamacco, Tenuta San Giorgio, Castello ColleMassari og legendariske Poggio di Sotto

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Når denne squashgryten får en meksikansk vri, blir det fart i smaken
Dagens rett
Squash i skiver calabacitas

Når denne squashgryten får en meksikansk vri, blir det fart i smaken

Squashen er ekstra fin å bruke nå som hovedingrediens i en rett som denne. Da trenger du ikke så veldig mye mer enn godt brød.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Slik lager du lasagne på et øyeblikkk
Dagens rett
Enkel lasagne

Slik lager du lasagne på et øyeblikkk

Det vil si: Lasagne må få lov å få en tur innom ovnen. Men det er vanskelig å få til en bedre hjemmelaget lasagne rett etter jobb, enn denne.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Skrukkete epler og overmodne bananer får nytt liv sammen med peanøttsmør
Ukens kake
Banankake med epler og peanøttsmør

Skrukkete epler og overmodne bananer får nytt liv sammen med peanøttsmør

Med denne oppskriften går altså ingen ting til spille. Bonusen er dessuten at kaken er veldig holdbar.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her