Ukens vin på mobilen

Apéritif tar et nytt skritt for alltid å være der leserne er. Nå får du Ukens vin fra Apéritif på mobiltelefonen din etter at bladet har innledet samarbeidet med Telenor Link. Om ikke lenge er også Apéritifs WAP-tjeneste på plass.

Apéritif har som målsetting å tilby lesere topp mat- og drikkestoff uansett hvor leserne befinner seg. - Nå er vi enda nærmere målet, sier ansvarlig redaktør Jan H. Amundsen etter Apéritif nå har innledet samarbeidet med Telenor Link.

Nå kan du få Ukens vin rett på mobiltelefonene din som tekstmelding. Og tekstmeldinger kan tas i mot av samtlige mobiltelefoner på markedet. Du kan til og med bestille Ukens vin som abonnement og motta den automatisk hver uke. I løpet av neste uke vil nok et tilbud til deg som er vin- og matinteressert være tilgjengelig på mobilen din.

For å benytte deg av tjenesten Ukens vin sender du kodeordet: ukensvin til telefonnummeret 1980 . I løpet av noen sekunder har du Aperitifs forslag til denne Ukens vin på mobilen.

Fra tirsdag førstkommende vil det også være mulig å automatisk få tilsendt Aperitifs forslag til Ukens vin ved å sende kodeordet: varsle ukensvin til telefonnummeret 1980. Da får da automatisk tilsendt en tekstmelding én gang per uke med Aperitifs forslag til Ukens Vin. Hvis du på et senere tidspunkt ønsker å avslutte abonnementet, sender du kodeordet: Stopp ukensvin til 1980. Pris for tjenesten er Kr 3, - per mottatte melding.

Vi gleder oss over den store responsen Apéritif har så vel på papir som på internett. Når nå en så seriøs aktør som Telenor Link ønsker å samarbeide med Apéritif tar vi det som nok en bekreftelse på vår solide posisjon på markedet, sier Amundsen og lover at stadig nye tilbud vil bli lansert for deg som vet å sette pris god mat og drikke.

Slik gjør du:
1. Skriv: ukensvin (i ett ord)
2. Send denne tekstmeldingen til telefonnummer 1980
3. Etter sekunder får du Ukens vin på displayet.

Få Ukens vin fast tilsendt
1. Skriv: varsle ukensvin
2. Send denne tekstmeldingen til telefonnummer 1980
3. Du får Ukens vin sendt til din mobiltelefon hver uke

Avslutte abonnementet
1. Skriv: stopp ukensvin
2. Send denne tekstmeldingen til telefonnummer 1980

Pris for tjenesten er Kr 3, - per mottatte melding.
29.01.00
 
Flere tjenester er under utvikling, Følg med.

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen